Ужгородські підприємці отримали кримінальну справу

4
0

замість відшкодування 16 млн. грн. ПДВ

Прокуратура Ужгорода порушила кримінальну справу проти керівників одного з ужгородських приватних підприємств, яке намагалося отримати від місцевої податкової 16,1 млн грн відшкодування ПДВ. Про це сьогодні, 3 червня, ЗІКу повідомили з податкової міліції м. Ужгорода.

Підприємство, яке займається оптовою торгівлею радіо- і телеапаратури подало до ДПІ м. Ужгорода декларацію, за якою претендувало на відшкодування ПДВ у сумі 16 143 015 грн. Однак більше жодних документів фірма не подала. Водночас при перевірці працівники податкової не знайшли жодної службової особи за вказаною юридичною адресою підприємства. Крім того, за попередні 12 місяців підприємство не подавало звітність ні з ПДВ, ні з податку на прибуток, відсутня будь-яка інформація про здійснення підприємством хоча б якоїсь діяльності.

Матеріали перевірки податківці передали до прокуратури, яка, своєю чергою, порушила кримінальну справу за ст. 358 Кримінального кодексу (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також