Ужгородську бруківку вкрали?

10
0

На центральних вулицях коцка переходить в болото

Аби не зайти у гря­зюку чи не спіткну­тися об гвинти, котрі стирчать з-під землі, в центрі Ужгорода перехожим слід уважніше дивитися під ноги. А все тому, бо є чимало місць, де зникла бруківка.

Наприклад, тротуар вулиці Ференца Ракоці. Тут старовинне покриття, скоріш за все, розібрали комунальники. Тож тепер, коли негода, прямо з твердої бруківки пішоходи ризикують зайти у глиняне місиво. Так ж ситуація, до слова, подекуди й на площі Народній та на набережній Незалежності. Чи відновить хтось коцку?

«Ми перевіримо ці ділянки тротуару, – запевнив «Замок» заступник начальника головного управління комунального господарства Ужгорода Михайло Ільницький. – Якщо щось робили дійсно комунальні служби, то бруківку вони просто десь відклали. Тоді проблем з її відновленням не буде».

Але точно сказати, хто витягнув коцку, не можна – ремонт робили ще за попередньої влади Ужгорода. Тож якщо бруківки у комунальників не знайдеться, то з відновленням саме такого виду коцки буде складно. Адже її тепер просто не виготовляють.

Інша небезпека ось уже який час чатує на пішоходів на площі Шандора Петефі. Тут на місці колишніх паркоматів з-під землі стирчать гвинти, об які можна заплутатись. А якщо на них впасти, то травма гарантована. «Згідно з законом, прибрати гвинти мав би власник паркоматів, – каже Михайло Ільницький. – Але він цього не зробив. Я з’ясую, чи не планують на тротуарі покласти нові паркувальні автомати. Якщо ні – ми зріжемо гвинти».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також