Ужгородський мер Ратушняк благає по допомогу Прем’єр-міністра Януковича

3
1

або Плач ужгородської "Ярославни" з посмішкою Іуди...x0dx0a

Сьогодні у деяких регіональних ЗМІ Закарпаття опубліковано лист міського голови Ужгорода С.М.Ратушняка до Прем’єр-міністра України Віктора Януковича. У даному листі ужгородський мер розлого обгрунтовує надзвичайний стан, в якому опинився обласний центр Закарпаття напередодні опалювального сезону. Звісно, в критичній ситуації, в якій опинилося КП “Ужгородтеплокомуненерго”, Ратушняк звинувачує обласну адміністрацію та своїх попередників. Приводить навіть, для ілюстрації, суми страшних збитків підприємства, починаючи з 2001 року. При цьому, можливо цілком випадково, забуває вказати, з якими збитками він сам залишив дане підприємство своєму наступнику у 1998 році.

Призначивши, в притаманній йому манері, винуватців наслідків своєї злочинної бездіяльності, Сергій Миколайович слізно просить у Прем’єр-міністра України 2 мільйони гривень для покращення технічного стану теплопостачальних підприємств м.Ужгород. При цьому як доказ власних зусиль пише в листі: "...Для виконання цього рішення (фінансування 2 млн.грн. згідно з рішенням сесії Ужгородської міськради — редакція) та з метою накопичення необхідних коштів міська рада інтенсивно розпродує майно та землі для отримання цих коштів...".

Стверджуючи це, С.Ратушняк відверто бреше Прем’єр-міністру України В.Януковичу: якраз напередодні появи даного листа група депутатів Ужгородської міської ради провела прес-конференцію, на якій засудила непрозорі механізми розподілу і виділення землі і майна міським головою, нза якого з квітня 2006 року не було проведено жодного відкритого аукціону з продажу майна міської громади, ігноруючи при цьому численні пропозиції депутатського корпусу.

Тож виявляється, що на вирішення нагальних проблем міста забезпечити кошти має Прем’єр Янукович, в той час як мер Ратушняк тихенько розбазарюватиме майно ужгородців...

Іван Зіркий, "Клуб професійних журналістів Закарпаття"

Коментарі

С
соломон

Своі невдачи,негаразди,відсутність команди ,яка безглуздо господарює приведе Ужгород до краху.На кого звалювати своє невміння газдувати-на попередників. До речі попередня команда в різних ситуаціях вміла вирішувати питання,а не надуватись як пузир!

Читайте також