Ужгородський мікрорайон Радванка вже третій день без електроенергії

12
0

Лист в редакцію

Доброго дня шановний редакторе!


Пишу Вам з наболілої вже теми.


В мікрорайоні Радванка ось вже третю добу як немає електроенергії. В енергомережі кажуть, що причиною є обрив високовольтного дроту. Та в мене виникає питання: невже в 21 столітті ліквідація такої "аварії" має тривати 3 доби?!.


Невже вони не задумувалися над тим, що людям потрібна електроенергія: холодильники відключені, продукти псуються; діти вдома не можуть домашні уроки робити(адже ж тепер на вулиці пасмурно, та й темніє швидше)?! Та й взагалі, що це таке: вони тут про вибори кричать, на всі боки розриваються, що вони для народу СТІЛЬКИ ЗРОБИЛИ!!! А забезпечити безперервну подачу електроенергії в будинки не можуть?!


Чи може вони думають, що на Радванці не люди живуть?


Ця ситуація настільки дика! Згадаймо повені минулих років: наскільки швидко велася їх ліквідація, в тому числі відновлення електропостачання. А тут в цілому мікрорайоні немає вже третю доби світла і всі мовчать! Зате про свою передвиборну агітацію не забувають!Та чи подумав хоч один із тих славетних КАНДИДАТІВ У ДЕПУТАТИ про простий народ, який страждає через чиюсь недбалість?..

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також