Ужгородський міськвідділ міліції визначив свого найкращого патрульного

7
0

Ним став молодший сержант міліції Олександр Остапенко

Ужгородський міськвідділ УМВС України у Закарпатській області визначив переможця конкурсу співробітників патрульно-постової служби міліції. Ним став молодший сержант міліції Олександр Остапенко. Про це сьогодні, 7 липня, ЗІКу повідомила помічник начальника Ужгородського МВ УМВС по взаємодії з населенням та ЗМІ Катерина Койович.



Конкурси на визначення кращого за професією в Ужгородському міськвідділі проводяться раз на три року як підсумок навчань в системі службової підготовки.



У конкурсі на кращого патрульного змагалися 83 міліціонерів. Для організації та проведення конкурсу в міськвідділі було створено спеціальну комісію.



Конкурсанти складали тести з функціональної підготовки на знання нормативних актів з різних галузей права. Визначалася особиста підготовленість працівника щодо правильності оцінювання конкретної ситуації, здатності приймати та реалізовувати в критичних ситуаціях єдиноправильне рішення. Далі члени комісії визначали, наскільки конкурсанти знають матеріальну частину табельної вогнепальної зброї, чи володіють правовими підставами застосування і використання її, заходами безпеки під час поводження зі зброєю. Наостанок, перевірили уміння застосовувати оперативно-криміналістичну техніку та засоби зв’язку під час охорони громадського порядку, подавати долікарську допомогу громадянам. Конкурсанти також демонстрували фізичну підготовку.


Перше місце із 125 балами посів молодший сержант міліції Олександр Остапенко. Друге місце - сержант міліції Володимир Грубарь, третє - сержант міліції Михайло Бучак.



Переможців першого відбіркового етапу конкурсу керівництвом МВ УМВС нагороджено грошовими преміями. Окрім того їх рекомендовано відрядити у відділ громадської безпеки УМВС України в Закарпатській області для участі у другому етапі конкурсу.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також