Ужгородський ресторан Олд Континент

8
0

увійшов у сотню найкращих ресторанів України

Ужгородський ресторан Олд Континент став єдиним на Закарпатті закладом громадського харчування, який посів почесне місце у рейтингу «100 найкращих ресторанів України». Комплексне масштабне дослідження вітчизняного ресторанного ринку проводилося в Україні упродовж півроку. Маркетингова кампанія застосувала технологію Mystery Guest (Таємні гості), яка вважається найбільш ефективною комплексною оцінкою закладів громадського харчування та сфери культури у цілому.

 Спеціально навчені Таємні гості, «озброєні» складеною за міжнародними стандартами експертною анкетою, двічі відвідували кожне із попередньо обраних 181 закладів в 26 містах та населених пунктах України. Більшість з ресторанів, що оцінювались, належать до вищого цінового сегменту (середній чек від 150-200 грн) і до моменту дослідження працювали не менше півроку.

Експертна анкета включала 72 питання та ряд додаткових коментарів в 12 розділах. Загалом 40% оцінки припадало на основне  обслуговування , 10%--на інтер’єр, по 6%--на оцінювання основної страви, зовнішнього вигляду, фасаду, розрахунку та прощання. А от зустріч у ресторані, десерт, резервування  столика займали тільки 4% у загальному дослідженні. По 5%--важили оціночні критерії напоїв, закусок, персоналу закладу. Стосовно критеріїв, яких дотримуються ресторани у 95%--це подання страв згідно із замовленням, чистота у приміщеннях, чистий посуд та прибори, привабливий зовнішній вигляд десерту, а також ненав’язлива присутність офіціантів.

На Закарпатті здійснювалось оцінювання ресторанів Ужгорода та Мукачева. У результаті достойним уваги поціновувачів ресторанної культури став один ужгородський заклад.  Більшість якісних закладів в Україні згідно з експертними оцінками  працює в Києві, Дніпропетровську, Одесі, Донецьку. Західна Україна представлена трьома ресторанами у Львові, по одному в Ужгороді, Чернівцях та Яремчі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також