Ужгородці найчастіше звертаються із житловими питаннями

8
0

до міської ради

У першому кварталі 2008 року до виконкому Ужгородської міської ради надійшло 1121 звернення, що на 264 звернення більше , ніж у відповідний період минулого року. Найчастіше ужгородців турбує житлове питання. Про це сьогодні, 15 травня, ЗІКу повідомив прес-секретар міського голови Ужгорода Олег Подебрій.



Із загальної кількості звернень надійшло 1081 заяв, 37 скарг та 3 пропозиції. Протягом першого кварталу на особистому прийомі у міського голови, секретаря ради та його заступника побувало 80 осіб.



Щодо тематики звернень, то на першому місці - житлові питання (723 звернення, що складає 64 % від загальної кількості звернень та на 351 більше звітного періоду минулого року). Основні питання, з якими звертаються мешканці - це надання земельних ділянок для індивідуального будівництва (638), експлуатація та ремонт житла (40). На другому місці - питання комунального та дорожнього господарства , благоустрою (190 звернень, що на 62 менше, ніж у 1 кв. 2007 р.). Найбільше у цій групі порушувались питання реконструкції нежитлових приміщень (54), перевід приміщень у нежитловий фонд (27), санітарний стан та благоустрій прибудинкових територій, будівництво та ремонт доріг (27).



До Закарпатської обласної державної адміністрації за цей період звернувся 41 мешканець Ужгорода, до Закарпатської обласної ради - один.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також