Ужгородці перекрили в’їзд до міста на 20 хвилин

5
0

Кажуть – це лише попереджувальна акція

Триває скандал, пов’язаний із намірами ужгородської міської влади відібрати від людей прибудинкову територію, що знаходиться в Ужгороді біля багатоповерхівки по вул. Челюскінців, 10. Нагадаємо, на місті колишнього сміттємайданчика нині огорожа, а самі контейнери комунальники понесли людям у двір.

 Минулого тижня мешканці в знак протесту проти рішення відібрати від них землю під будинком, як і обіцяли, перекрили вул. Минайську – в’їзд до Ужгорода на 20 хвилин. Активісти кажуть, що це лише перший крок. Люди говорять, що іншого виходу вирішити проблему у них просто немає. До мешканців багатоповерхівки приєдналися жителі сусідніх будинків – в цілому, людей на мітингу було понад 100 чоловік.

 Скандал розгорівся настільки, що до мешканців навіть прибули юрист власника огорожі та перший заступник ужгородського міського голови Микола Адамовський. Перший повідомив, що земельна ділянка перебуває у нового власника цілком законно – відповідне рішення прийняли депутати Ужгородської міської ради. Тож відразу порадив звернутися жителям до суду, якщо у них претензії. Заступник міського голови теж був лаконічним – рішення про виділення землі прийняли депутати до них всі питання.

 Згідно з документами, ділянку виділили для індивідуального житлового будівництва. Але люди впевнені, що там постане, найімовірніше, кафе чи щось подібне. Нині вони все одно кидають сміття за паркан. І, стверджують, не дозволять біля себе ніяке будівництво.

 Ярослав Гулан

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також