В Іршаві активісти Євромайдану пікетували районну раду (ВІДЕО)

5
4

29 січня під час народного віче в м. Іршава, мітингарі увійшли в будинок РДА та райради.

Вони висловили свою незгоду із владою і вимагали негайного зібрання сесії районної ради. також повідомляється, що якісь невідомі намагалися вирвати двері до кабінету голови районної ради, але  їх зупинили самі ж протестувальники.

Мукачево.net

Відео Іван Костик

Коментарі

ИП
Иван ПЕТРОВЦІЙ

В Іршаві активісти Євромайдану пікетували районну раду (ВІДЕО) Середа, 29 січня 2014, 21:55 П: 601 К : 2 29 січня під час народного віче в м. Іршава, мітингарі увійшли в будинок РДА та райради. В Іршаві активісти Євромайдану пікетували районну раду ВІДЕО Вони висловили свою незгоду із владою і вимагали негайного зібрання сесії районної ради. також повідомляється, що якісь невідомі намагалися вирвати двері до кабінету голови районної ради, але їх зупинили самі ж протестувальники. Мукачево.net Відео Іван Костик Теги: Іршава | Євромайдан | РДА | пікет | віче Адреса для посилань: http://www.mukachevo.net/ua/News/view/87507-В-Іршаві-активісти-Євромайдану-пікетували-районну-раду-ВІДЕО Якщо ви знайшли помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію. Порадити Лоці Кузан - патрійот: Гычку му в - зад, а пак - в рот !

ИП
Иван ПЕТРОВЦІЙ

Лоці Кузан - патрійош: Гычку му в - зад, а пак - в рот !

Д
Джузеппе

Юлий - красава!!

Ю
Юлий

Какая амнистия? Сначала надо каждому по дубинке в зад вставить, а потом пересажать всех пидарасов с евромайдана в Киеве и их сторонников в других областях. Кому не понятно – звони 0995061005 объясню – Юлий из Мукачево.

Читайте також