В МДУ обговорили перспективи сучасної освіти

16
9

15 травня у Мукачівському державному університеті відбувся XIX захід щорічної науково-практичної конференції "Актуальні аспекти та перспективи сучасної освіти і науки" поєднаний із професійним святом, яке відбудеться 17 травня - Днем науки.

Серед запрошених гостей були присутні: міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл, доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедрою соціальної роботи Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Швалб Ю.М., який представив свою наукову програму “Психологія у сучасному світі”.

Пленарне засідання розпочалося із вступного слова ректора МДУ Тетяни Щербан. Міський голова Золтан Ленд'єл, привітав присутніх із професійним святом та побажав подальших успіхів у науковій роботі вишу. Зі своєю науково-дослідною роботою виступив також кандидат філософський наук, доцент, заслужений економіст України, в.о. проректора з наукової роботи та розвитку Гоблик В.В.

У конференції прийняли участь студенти, викладачі, аспіранти та співробітники вузу.

Після закінчення пленарного засідання учасники науково-практичної конференції розділилися на секційні засідання:

Секція 1. Сучасні теоретичні та практичні аспекти розвитку регіональної економіки

Секція 2. Регіональна політика України в контексті сучасних вимог

Секція 3. Стан та перспективи розвитку бухгалтерського обліку, аналізу і контролю в умовах інтеграційних процесів

Секція 4. Моделювання, прогнозування та інформаційно-аналітичне забезпечення фінансового регулювання структурних зрушень в економіці України

Секція 5. Фінансове забезпечення діяльності суб’єктів підприємництва в регіоні

Секція 6. Маркетингове забезпечення реалізації принципів сучасної освіти і науки

Секція 7. Психолого-педагогічні засади формування професійної компетентності майбутнього вчителя іноземної мови

Секція 8. Актуальні проблеми сучасної філософії

Секція 9. Проблеми сучасної психології

Секція 10. Системний підхід у підготовці майбутніх учителів початкової школи в контексті освітньої реформи в Україні

Секція 11. Актуальні проблеми дошкільної освіти: інноваційні шляхи їх вирішення

Секція 12. Теорія і методика мистецької освіти: стан проблеми та перспективи розвитку

Секція 13. Актуальні питання фахової підготовки майбутніх учителів мистецьких дисциплін

Секція 14. Роль природничих дисциплін та інформаційних технологій в науково-технічному процесі

Секція 15. Освіта і наука України в європейському вимірі: історія, сучасність, перспективи

Секція 16. Інноваційні та креативні технології в галуззі швейного виробництва

Секція 17. Новітні технології у виробництві матеріалів та виробів зі шкіри

Секція 18. Туристичне Закарпаття – сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку

Секція 19. Готельно-ресторанний бізнес регіону: сучасний стан, стратегії розвитку, інноваційні технології

Секція 20. Актуальні проблеми та розвиток іноземної філології в контексті Європейської інтеграції

Результати XIX науково-практичної конференції “Актуальні аспекти та перспективи сучасної освіти і науки” будуть незабаром оприлюднені.

Прес-служба МДУ

Коментарі

F
Faust

Уважаемый Гоблик. Вы вынудили уйти с должности проректора по научной работе В. Кабация - нормального, толкового ученого, кандидата наук, доцента. Причем последний заканчивал не вашу долбаную ВПШ - а аспирантуру УжДУ. А вас с кресла зама главы ОДА (при ком вы только не тусовались - и при Балоге, и при Ризаке, и при Ледиде...) "засунули" проректором с купленной диссертацией экономиста. Так вот и идите и поднимайте проект ВЕКТОРН. Но не поднимите! Потому что вы и подобный вам все деньги разворовали... Люстрацию ректорату МДУ!

ГВ
Гоблик В.В.

Ще на початку виступу, таким як фауст, сказав, чому ми маємо рівень ВВП сьогодні до 1990р -30 відсотків.Проект ВЕТКОРН по виробництву біоетанолу пройшов всі комісії ЄС,схвалений і поставлений в картотеку для фінансування.Якщо фауст не буде анонімно показувати свій рівень професійної підготовки і покаже аналогічний проект і, може кращий, я готовий до співпраці в рамках проектів Євросоюзу.

М
МДУ

слава КПРС, Брежнєву і Гоблику

М
мукачівець

Може, Золтан Золтанович, зайдете і в аграрний коледж, де директорує аферистка з фальшивим дипломом і фальшивим науковим ступенем - Балаж? Хіба не ганьба, щоб наших дітей вчила така особа? І що взагалі Балаж може навчити? Хіба що брехати, красти і фальшувати.Чому на судових засіданнях в Мукачеві, де розглядається в даний час кримінальна справа про фальшивий диплом Балаж, нема нікого з міського відділу освіти? Намає значення, що коледж підпорядкований київському університету, головне, що там вчаться наші діти, і тому така аморальна, скомпроментована особа як Балаж не має права там перебувати взагалі! Чи може вже забуто, як вона вибори 2004 року фальшувала? Балаж - це класичний приклад шахрайки.

Ф
фауст

я так зрозумів з виступу гоблика що всі ми дружно йдемо садити кукурудзу.оце рівень мислення 7 це проректор7хай живе наука мду...

СЧ
Свої Чужі

Коли вже Балога буде вкладати в Закарпаття, а не у свою сімю? Ще трохи часу і він перестане бути "захисником інтерсів закарпатців". Не те що в освіті. Жодного підприємства, яке б дало масово роботу краянам не побудовано. Навіщо нам такі герої? Це пафос для київських "державників". А тут, маючи такі ресурси, треба щось реальне зробити! Для людей!!!

Г
Гість

Всі здобутки сучасної освіти те, що освіта зникає,кожда Реформа спрямована на ущільнення навчальних закладів,перенавантаженість учнів, що приводить до погіршення здоров`я і так фізично ослаблених дітей.за 20 років незалежності в Мукачеві не побудована не одна школа.Те що відремонтовано? то косметичний ремонт,і то значyf частина ремонтів за рахунок батьків а бо підприємців яких заставляють.Закрили 12 шк,19 шк, на грані ліквідації "Первоцвіт" на Шипці.13 шк забули добудувати.у 20 шк продали тереторію подвіря, 1 шк аварійний спортзал.ОСЬ ТАКІ ЗДОБУТКИ РЕФОРМ В МУКАЧЕВІ

Ф
Фауст

А де ще секції від 21-ї по 37??? Люди добрі! Нещасна контора МУДУ стає флагманом освіти краю під керівництвом проректора-регіонала з наукової роботи Гоблика - партноменклатурщика КПРС...Дурдом "Веселка"...

С
Студент

Стільки пафосу навколо ПТУ. Саме такий рівень даного закладу.

Читайте також