В Мукачеві пройшов Чемпіонат Закарпаття з ММА (ВІДЕО)

62
2

Чемпіонат області та Кубок Мукачева з ММА відбулися у суботу, 18 листопада в залі Мукачівської ДЮСШ.

На чемпіонаті області та Кубку Мукачева з ММА силами мірялися дівчата та хлопці різних вікових категорій: діти від 7 років, юнаки, юніори, кадети та дорослі. Загалом участь у змаганнях взяли 60 спортсменів. Окрім всіх закарпатських команд до участі приєдналися представники зі Львова та Тернополя.

Спортсмени кажуть, змішані бойові мистецтва допомагають виховувати у собі дисципліну, характер, прагнення рухатися вперед та чогось досягати.

Головним організатором події став президент федерації змішаних єдиноборств ММА Закарпатської області Шавров Олександр.


Організатори зазначають, подібні змагання необхідні області. На них відбирають спортсменів для участі у серйозних змаганнях Всеукраїнського та міжнародного рівнів. Наразі переможці чемпіонату будуть готуватися до Кубку України з ММА, що відбудеться у грудні в м. Київ.

Голова асоціації змішаних єдиноборств ММА, грепплінгу, панкратіону Закарпатської області Дутка Андрій зазначив, що невдовзі, зважаючи на кінець року, будуть формувати і нову збірну області.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Марія

Супер так держать)

І
Інна

Так приємно таке читати. В такий тяжкий момент, ще хтось щось робить, тим паче такі справи для молоді, молодець Олександр Шавров та його команда!

Читайте також