В неділю коаліція молоді "НУНС" відновить українські символи на Говерлі

11
4

Буде краще, ніж було

Коаліція молоді “Наша Україна – Народна Самооборона” на знак протесту проти дій “Євразійського союзу молоді”, ініціює у неділю сходження на Говерлу і закликає приєднатися до акції усю українську молодь. Про це сайту RAZOM повідомив лідер коаліції, голова Молодіжного Союзу “Наша Україна” Степан Барна.

“На знак протесту проти дій ЄСМ, який вчинив наругу над українськими національними символами, коаліція молоді “Наша Україна – Народна Самооборона” ініціює сходження на Говерлу і символічно перейменує Говерлу з піку Сталіна на її історичну назву, - повідомив він. - Ми також розгорнемо на Говерлі найбільший державний прапор України і візьмемо участь у відновленні історичних пам’яток”.

“Ми запрошуємо приєднатися до акції молодь всієї України, зокрема представників “Союзу молоді регіонів”, “Молодої Батьківщини” і “Ленінського комсомолу”, - сказав С.БАРНА.

На його думку, в такий спосіб представники цих молодіжних організацій також зможуть задекларувати, що стоять на державницьких позиціях і протестують проти будь-яких зазіхань на українські символи і на українську державність.

 

Коментарі

P
Pityo

Ідійот. Говерла на стику 3-х областей. І один схил її спускається в Ів-Франківську обл. , ще один - в Закарпатську. А ви чмирі, мацкальські тупорилі - учіть географію. Воняки кончені.

P
Pityo

Ідійот. Говерла на стику 3-х областей. І один схил її спускається в Ів-Франківську обл. , ще один - в Закарпатську. А ви чмирі, мацкальські тупорилі - учіть географію. Воняки кончені.

PP
Patriot Pudkarpatja

QUOTE(Микита Лис @ 16-01-2006 14:58 ***Ех, хлопці! Були ви ніким, І будете, поки нужників самі собі не станете робити. *** Од.:: Каждый на Пудкарпатю вiрив ош Президент Ющенко "вичистить" ни лем Украйину ай Говерлу. Перед двома роками пан Президент взяв пластикову тайстру на Говерлу збирати смiтя, каждый житель Пудкарпатя вiрив ош зобере двi тайстри: до эдноi тайстри смiтя, и до другоi свойi екскрецii, кiдь як Президент Украйини низнаэ вибудовати эден "нужник". На цiлу Украйину маэте лем э

P
po

Pityo Ты о относительно идиота о себе! Судя по тому что не можешь сложить две стороны в результате чего у всего мира получается два, а у тебя три! Или ты открыл нечно новое и ты чисто свидомый того...?

Читайте також