В області говорять про перспективи співпраці з регіонами Росії

12
0

Перспективи розвитку торгово-економічної співпраці Закарпаття з регіонами Російської Федерації було обговорено сьогодні на зустрічі першого заступника голови обласної ради Володимира Закуреного з співробітником Торгового представництва Російської Федерації в Україні Олександром Єрофеєвим.

 

В ній взяв участь також начальник головного управління з питань європейської інтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків та туризму облдержадміністрації, депутат обласної ради Ернест Нусер.
 
Наразі Закарпатська область має партнерські зв’язки з Орловською областю. Ведуться перемовини про налагодження співпраці з Калінінградською областю. Є зацікавленість у налагодженні взаємовигідних зв’язків  з Закарпаттям  в уряду Ханти-Мансійського автономного округу.
 
Однак можливості  взаємовигідної співпраці  набагато більші, при цьому – у  різних  галузях виробництва, торгівлі та  сфери  послуг, чим  успішно користуються наші  західні  сусіди.. У зв’язку  з цим  Володимир Закурений та  Ернест Нусер звернули увагу  співбесідника на  широкі можливості використання  туристично–рекреаційного та транспортного комплексу області, переваг її географічного розташування та існуючих  зв’язків з регіонами  сусідніх країн. В ході  зустрічі йшлося  і про рекламно – інформаційне співробітництво в   інвестиційній сфері, участь в міжнародних ярмарках та виставках товарів, робіт і  послуг.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також