В обмінниках Мукачева також за долар просять рекордні 9.10 гривень

9
11

Валютчики пояснюють це нестабільною соціально-політичною ситуацією в Україні, та страхом громадян залишитись без валюти при можливій девальвації національної грошової одиниці - гривні.

В більшості обмінників Мукачева, за один американський долар дають 8.72 - 8.75 гривень. В цей час купити валюту, якщо вона є в наявності, можливо від 9.10 до 9.12 гривень за $1.

В банкових установах міста ситуаціє не є такою радикальною. Хоча, у порівнянні з минулими тижнем, долар значно підріс у порівнянні з гривнею.

До прикладу, ПриватБанк продає американську валюту за 8.95 гривень. Поміняти долари у банку можливо за курсом 8.85 гривень. 

Жителі міста скаржаться, що за останній тиждень не можуть придбати валюту у банках міста, через її відсутність. Особливо якщо потрібно придбати більше 1000 доларів США. 

Євро також продовжує підніматись. До прикладу, ПриватБанк купує валюту за 11.90 гривень, а продає за 12.50 гривень.

Фінансові експерти пояснюють це складеною соціально-політичною ситуацією в Україні, але радять закарпатцям зберігати спокій і не "ганятись" за валютчиками. 

Мукачево.net

Коментарі

Я
Я!!!

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Z
Zoltan

Капитал любит тишину и стабильность. Петер, вы или не учили мполитэкономию, или сами не верите, что пишете, или просто шутите.

П
подумай

експорт імпорт не зупинили? ? ? на кордонах затори п пару км стоять... нікого не пускають ... бо переживають шоб якийсь бандера не пішов доказувати шо воно в Европу хоче))

П
Петеру

перекрыл все кроме хрещатика и бутиков не противоречь себе и какие именно у нас есть госпредприятия?перед тем как писать немного и думать надо что...

5
5+5

"Курс рухається до свого нормального стану, який, за нашими підрахунками, перебуває у діапазоні 8,7-9,5 грн/дол. Крайній параметр - 9,5 грн/дол", - сказав Вальчишен. Він наглосив, що причини стрімкого падіння гривні суто економічні. "Говорити про те, що причиною є лише політика, - це велике перебільшення. Курс виходить на якесь своє нове значення, в першу чергу макроекономічне, і першопричиною є економіка", - пояснив Вальчишен.

П
Петер

Золтане, подякувати слід не Євромайдану, а тим, хто на ньому вміло спекулює. Євромайдан припинив роботу хоча б одного підприємства, Євромайдан перекрив експорт та імпорт? Навпаки у столиці завдяки припливу людей досить добре піднялися продуктові магазини у районі Хрещатика. Навіть бутики :) Отже, при чому тут майдан мені незрозуміло - невже дві вулиці (Хрещатик і Грушевського) впливає на економічну ситуацію всієї країни? Ні. Хоча б одне Ахметовське чи Поршенківське підприємство припинило свою роботу? Ні. Всі державні струкутри працюють у звичайному режимі. Лише курс баксу росте. Звичайний саботаж з боку державних органів. І це підтверджує бажання народу їх позбавитись. Раз і назавжди. Бажано ще й посадити цих саботажників, які мають дачі у Альпах та Мальдивах. Шкода, якщо до цього не дійдуть руки.

Z
Zoltan

Низкий тебе поклон за это Евромайдан :(

А
Андрій

Ваші валютчики дебіли, сьогодні на між банку вже було більше 9 грн.

У
ууу

допокращувалися зато в Азірова їх до*ера не за гривні ж в Австрії тусується, шоб посрався гнидюк єден!

К
калькулятор

не правильний

Ф
Франклін

Дооооооооллллллллллааааааааааррррррр!!!!!! Всьо шо чути сьогодні в городі. Вроді всі плачуть шо немає грошей, а доооолллаааррр би купили. Це всьо штучний ажіотаж, за це хтось сидить на Мальдівах і рахує прибуток, а цифра вже не вміщаєся в калькуляторі.

Читайте також