В одній з шкіл Ужгорода навчаються без традиційних уроків, книг та вчителів (ВІДЕО)

24
5

В Ужгородській школі №20 учні молодших класів навчаються за новою програмою «Інтелект України» вже 4 роки.

Як розповідають журналісти 21 каналу, це поки що це єдина школа в області, яка практикує нову систему навчання.

Програму розробили науковці з Харкова ще у 2008-му. Наразі майже у кожному регіоні України є школи із подібними класами. Учнів у спецкласи набирали психологи, визначаючи рівень розвитку дитини.

Для уроків використовують мультимедійні дошки та музикальні інструменти. Уже з першого класу малеча вивчає ази географії, хімії та фізики.

Коментарі

СК
Степан Крук

Незважаючи на тиск директора-самодура Комарницького педагоги намагаються протистувати, деякі з них перевелися в інші школи. Пишу це з усією відповідальністю, оскільки глибоко вивчив проблему.

СК
Степан Крук

Що стосується Школи №20 в Ужгороді. В цьому році до першого "елітного" класу не вдалося завербувати жодного учня. В четвертий "елітний" клас половина батьків відмовилися переводити дітей і віддали їх у звичайний, оскільки навіть талановиті діти не можуть засвоїти цієї програми.

СК
Степан Крук

Друкуючи цю поліграфію, ділки уникають оподаткування. Вчителі збирають гроші від батьків школярів та через довірену особу відправляють їх налом в Харьків. Як правило, в цей "Елітний" клас вербують дітей із заможних сімей, оскільки "нові навчальні технології" потребують постійних "нових" наочних посібників та апаратури. Ці витрати компенсуються за рахунок поборів з батьків.

СК
Степан Крук

Свого часу в Харькові колишні посадовці від освіти придумали бізнес проект. Суть його полягає в ускладненні навчальної програми для учнів 1-4 класів. Ця програма потребує навчальних посібників та спеціальних зошитів. Ні книг ні зошитів у вільному продажі нема. Цю поліграфію також друкують в Харькові, а їх ціни перевищують всякі розумні межі

СК
Степан Крук

Вельмишановні педагоги та батьки! Ця "програма" із утворенням класів "Інтелект" - корупційно-мафіозне утворення, котре не передбачене навчальними програмами Міністерства освіти Украни. Телевізійний сюжет - реклама, котра не відображає сутті

Читайте також