В угорському Тисабечі загубилася 6-річна українка Надя - поліція розшукала її рідних (ФОТО)

13
0

Сім’я із восьми дітьми з України 11 березня, рятуючись від війни, перетнула угорсько-український кордон в пункті пропуску «Вилок-Тисабеч».

За ними приїхали знайомі на двох автомобілях, і родина близько першої години ночі вирушила в далеку подорож до Німеччини. На час від’їзду 6-річна Надя була у вбиральні, тож залишилася в пункті для біженців, дуже злякалася і згодом у розпачі попросила допомоги.

Угорські поліцейські відразу почали розшукувати її батьків, повідомивши інші підрозділи в країні. А до того часу дівчинку взяли під опіку працівники благодійної організації. Також розмістили фото Наді у соцмережах.

Через вісім годин поліція отримала повідомленні від австрійської влади, що українська пара повідомила про дитину, яку загубили. Після отриманої інформації батьки змогли повернутися за донькою до Тисабеча.

Сім’я зі сльозами на очах возз’єдналася 12 березня близько 19:00. Батьки повідомили поліції, що збиралися поспіхом, порахували всіх своїх дітей під час від’їзду і були спокійні, що всі вони на місці. Відсутність Наді виявили лише на зупинці в Австрії, коли побачили, що її немає в жодному з автомобілів.

Вони були надзвичайно вдячні за допомогу і родина вже у повному складі вирушила до Німеччини.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також