В Україні немає рівних

16
0

Закарпатським фристайлістам

Вісім кращих закарпатських фрістайлістів взяли участь у чемпіонаті України, що відбувся в НСБ (Заросляк).

Окрім олімпійців Станіслава Кравчука, Енвера Аблаєва та Ігора Шутка, участь у змаганнях взяли і молоді фристайлісти Андрій Дудич, Себастьян Матей, Ольга Мед улич, Ірина Кельман та Ніколетта Шарінська.

Змагання серед чоловіків стали дуелю між Аблаєвим та Кравчуком. У підсумку першим став Станіслав. Всього на один бал випередивши Енвера. Ледь не втрутився і їхню суперечку франківчанини Сергій Лисянський, що набрав на один бал менше ніж Аблаєв і став третім. Ще один закарпатець — Ігор Шутко був четвертим, серйозно відставши від переможця — на 30 балів, п’ятий був Матей, шостий Дудич.

У змаганнях жінок найкращий результат із за карпаток показала Ольга Мед улич, завоювавши бронзу. У загальному заліку збірна Закарпаття стала першою, значно випередивши Івано-Франківськ та Миколаїв.

Після чемпіонату відразу відбувся Кубок України. Щоправда, наші олімпійці участі в ньому не взяли. У молодшій віковій групі серед чоловіків переміг Себастьян Матей. Ще один закарпатець Олександр Окіпнюк став десятим, щоправда йому лише 9 років.

У молодшій віковій групі серед жінок перемогла також за карпатка Ольга Медулич. І, нарешті, у старшій віковій групі серед чоловіків першим став Андрій Дудич.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також