В Україну йдуть сильні морози

10
0

Найближчим часом в Україні очікується похолодання, потім - потепління, а з середини лютого в деяких регіонах можливі морози до мінус 25-28 градусів.До середини лютого в Україні похолодає до -28 - начальник Укргідрометцентру

Про це повідомив начальник Українського гідрометцентру Микола Кульбіда.

"Похолодання в Україні почнеться 10 лютого, але воно не буде дуже сильним. Температура повітря знизиться вночі до -5-10 та вдень до 0-5 морозу. 11-12 лютого, навпаки, буде незначне підвищення температури, пов'язане з переміщенням циклону, який буде проходити зі Скандинавії через Білорусь і потім на лівобережжя України ", - повідомив Кульбіда у вівторок.

За його даними, починаючи з 12 лютого, температура знову почне знижуватися, але більш істотно. "Спочатку до -10-15 вночі, а в наступні ночі (з 13 приблизно по 16 лютого) температура знизиться приблизно до -14-19, місцями буде -25-28 (в основному в північних і північно-східних регіонах)", - зазначив синоптик.

Він також додав, що сильні морози будуть спостерігатися на території європейської частини Росії, Білорусії та частково Прибалтики - близько -30.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також