В Ужгороді ДАІшники незаконно штрафують водіїв

8
0

В Ужгороді на вулиці Льва Толстого викрали знак «зупинка на вимогу». Перед водіями постає вибір: або зупинитися на «вимогу» пасажирів, або бути оштрафованим на 500 гривень.

Віднедавна, ужгородські водії маршруту №20 відмовилися зупинятися на вулиці Льва Толстого «на вимогу» пасажирів. А пояснюють вони це тим, що «зупинку на вимогу» біля колишнього магазину «Таллін» відмінили. Водії зізнаються, що декілька разів ДАІ оштрафувала їх на 500 гривень.

Пасажири автобуса обурені «відміною» зупинки на вулиці Льва Толстого, оскільки це створює мешканцям цього району багато незручностей. Щоб з’ясувати цю неприємну обставину, журналісти «Всієї Закарпатської Правди» звернулися у Транспортний відділ міського виконавчого комітету, де працівники відділу пояснили ситуацію.

Виявляється, знак «зупинка на вимогу» на вищевказаній вулиці викрали, а ДП МВС України "Закарпаття-Світлофор" наразі бракує коштів на встановлення нового. Проте, «Закарпаття-Світлофор» обіцяє найближчим часом встановити знак на його попереднє місце і тим самим запобігти подальшій незручності пасажирів і несправедливому штрафуванню водіїв.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також