В Ужгороді для жінок сьогодні проведуть `День обізнаності`

5
0

акція покликана привернути увагу жінок до свого здоров’я

Сьогодні, 18 червня 2009 року у м. Ужгороді відбудеться акція `День обізнаності`, що покликана привернути увагу жінок до свого здоров’я та важливості ранньої діагностики раку молочної залози.

З 14.00 до 18.00 в п`яти людних місцях Ужгорода – пл. Театральна, пл. Кирила та Медофодія, пл. Шандора Петефі, майданчики біля магазинів `Дастор` та `Новий Вопак` – будуть стояти намети рожевого кольору в яких медики Закарпатського обласного клінічного онкологічного диспансеру, обласної громадської оранізації `Амазонки Закарпаття`, волонтери AVON будуть розповсюджувати листівки з важливою для здоров’я жінки інформацією. Також під час проведення акції бажаючим буде надано можливість отримати консультацію фахівців з питань раку молочної залози - лікарів ЗОКОД.

У рамках цієї акції також буде проводитися збір добровільних внесків на рахунок благодійного фонду `Здоров’я жінки та планування сім’ї`, що будуть спрямовані на придбання сучасного діагностичного обладнання для Закарпатського обласного клінічного онкологічного диспансеру.

Також 18 червня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання на тему: `Як спонукати жінок стежити за своїм здоров’ям`.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також