В Ужгороді на знак протесту проти ліквідації "Зеленого" ринку

9
1

Підприємець прикував себе ланцюгом до торговельного павільйону

В Ужгороді - пік конфлікту навколо "Зеленого" базару, розташованого в центрі міста.

Міська влада та підприємці, що працюють на ринку по вулиці Фединця, ведуть суперечку вже більше півроку, але на одному з засідань міськради депутатами було ухвалено рішення про ліквідацію базару як такого, що ніби ганьбить обличчя міста (знаходиться він в самому центрі Ужгорода).

У відповідь підприємці, а їх згідно з договорами на території ринку на сьогодні працює 260, вказують 5000 зібраних підписів ужгородців за його існування. Водночас вони впевнені, що втягнуті у велику грошову аферу, і переконані в своїй правоті, посилаючись також на наявність у них документів на оренду землі до кінця 2007 року.

19 лютого на базарі заборонили відкривати павільйони, а вчора пропонували підприємцям добровільно дати дозвіл на перенесення павільйонів на нове місце, в іншому випадку їх вивезення буде примусовим. У відповідь підприємці, як і очікувалось, обіцяють відстоювати свої права до кінця. На знак протесту підприємець Олександр Сороколєтов прикував себе ланцюгом до торговельного павільйону. Однак кілька павільйонів, власники яких погодились на переїзд, вже сьогодні навантажували на машини.

Вчораз підприємцями зустрічався представник міської ради - заступник начальника юридичного управління міськради Артур Павлюк. За два дні конфлікту на базар вже двічі приїжджала "Швидка допомога".

"Закарпаття Онлайн" з посиланням на "Укрінформ"

Коментарі

ГП
газета ПРАВДА

Наш рата видимо и эту улицу решил продать, кк он сделал с десятком зеленых зон Ужгорода за последние 8 месяцев. Вместо того чтоб вымыть грязь о чем неоднократно обещал, этот товарищ продал за 800 тис. у.е. землю сзади магазина "Украина", за 500 тис. землю возле "Украины" и 15 га на Физкультурной за 2 млн. О зеленой зоне возле кафе "Сказка" вообще говорить не хочется. Куда смотрит прокуратура и СБУ не понятно. Неужели куплены

Читайте також