В Ужгороді немає господаря

7
0

Заявила голова об’єднання «Проспект»

У «Проспекті» об’єдналися мешканці 14 будинків, які розташовані на ужгородському проспекті Свободи. Три роки тому вони обрали собі «народного директора» ЖРЕРу №3 Юрія Савку. Проте вирішувати проблеми мешканців багатоповерхівок легше не стало. Зокрема, на засіданні Ужгородського прес-клубу реформ Савка скаржився, що навіть за зарплату у тисячу гривень ні сантехніки, ні електрики працювати не хочуть, повідомив кореспондент ЗІА «Простір».

Якби будинки передали мешканцям в ідеальному стані (на кожен для цього потрібно витратити щонайменше 30-50 тис. грн.), тоді, за словами голови громадського об’єднання Аранки Цуги та Юрія Савки, можна було б говорити про те, щоб мешканці без ЖРЕРу, самі ним опікувалися. На цей рік запланована повна реконструкція однієї з «хрущовок» по проспекту Свободи за державною програмою. На це потрібно близько 1 млн. грн. Проте чи буде реконструйовано і коли інші багатоповерхівки такого ж типу, не відомо.

Аранка Цуга та Юрій Савка заінтригували журналістів, присутніх на засіданні прес-клубу, що плануються дуже потужні зміни у якості надання комунальних послуг, з пропозицією про які вони звернулися до заступника міського голови Володимира Бобкова. Він, нібито, обіцяв їм підтримку і сприяння. Проте суть пропозицій так і не виклали – аби не зурочити.

Поки що, зазначила Аранка Цуга, складається враження, що у місті немає господаря.

ЗІА "Простір"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також