В Ужгороді обирають найкращу піцерію

4
0

Згідно з результатами дослідження міланського інституту фармакології, у тих, хто їсть піцу до декількох разів на тиждень, ризик захворіти менше, ніж у тих, хто не їв її ніколи.

Піца сьогодні знайома всім і кожному. Піцу можна поїсти і в спеціальних закладах - піцеріях, і замовити з доставкою додому або на роботу, або ж самому зробити піцу в домашніх умовах ...

Ми з задоволенням відкриваємо двері в наше життя цієї частини італійської культури. І насолоджуючись піцою хіба не прокрутивши собі подумки пісні відомих італійських тенорів? З'явиться бажання прогулятися по вулицях Риму, покататися у Венеції на гондолі, або навіть просто послухати розповіді про сицилійської мафії ...

Перша Піца в Італії з'явилася приблизно років 200 тому. В одному з найбільш густонаселених міст Європи, Неаполі, пекарі почали нашвидкоруч готувати страву для бідних - це були коржики з тіста, на які зверху покривали шаром томатів, посипали орегано (сушеним майораном) і поливали соняшниковою олією, іноді зверху клали трохи сиру.

Сьогодні в Італії піцерії перевіряються спеціальними урядовими інспекторами, які стежать за справжністю неаполітанської піци. Так що якщо ви хочете спробувати «справжню» піцу - вам доведеться поїхати до Італії. Але, по секрету скажемо вам, і в інших країнах - навіть в Україні - можна, якщо ви не настільки вибагливі, знайти смачну, відмінно приготовлену піцу.

В Україні не існує спеціальних комісій для перевірки піцерій. Але головним чинником у виборі піцерії для нас завжди є рекомендація друзів або власні смакові переваги.

В Ужгороді сьогодні налічується понад 20 піцерій, які пропонують нам піци з широким вибором інгредієнтів з різним способом приготування: на дровах, на газу, в електропечі, відкриті, закриті, і т.п.

У кожного з нас безсумнівно вже з'явилася своя улюблена піцерія, яку ми часто відвідуємо з друзями.

TopRest.info пропонує Вам скласти свої рейтинги піцерій міста.

У травні на Інтернет-порталі стартує проект «Краща точка в місті. Піцерія».

Кожен учасник може себе відчути в ролі інспектора, який перевіряє та оцінює роботу піцерій міста. Виставляйте відгуки та оцінки, і впливайте на рейтинг закладів.

А в червні ми опублікуємо Топ-5 кращих піцерій міста.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також