В Ужгороді організують попереджувальний страйк

12
6

Створення страйкових комітетів та проведення Всеукраїнського страйку наразі підтримав Майдан.

В цьому вони вбачають засіб розв'язання кризової ситуації в Україні.

Як розповів координатор страйкому в Закарпатській області Віктор Погар, наразі робота ведеться по всіх областях на всіх підприємствах та державних організаціях.

За ст. 44 Конституції страйк є правом кожної людини. Тим не менше наразі узаконенням цього питання займаються юристи.

У четвер 13 лютого планується проведення одноденного інформаційного страйку з тією метою, щоб люди, котрі не долучаються до революційного руху, зрозуміли суть наявної політичної ситуації.

Вже є попередні домовленості з деякими підприємствами, а точніше з їх працівниками, які готові в цей день вийти на вулицю. Орієнтовно мітинг планується провести об 11-12 годині. Всіх працівників закликають вийти на вулицю і не працювати протягом години.

Наразі проводяться перемовини з різними організаціями та заводами, де працівників на місцях інформуватимуть про наявну ситуацію.

Одним із перших рішень мають стати звернення страйкомів до Президента з тими зверненнями, які оголошуються на Майдані.

Також виділено 4 конкретних кроки у проведенні Всеукраїнського страйку:

1. 1. Виведення спецпідрозділів МВС.
2. 2. Зміна Конституції України.
3. 3. Створення уряду народної довіри.
4. 4. Арешт винних у катування людей.

5.  Особливо важливий четвертий пункт, адже за катування у Києві ще ніхто не поніс відповідальності. Як додав Ростислав Буланов, депутат міської ради, страйк - це лише один із методів боротьби революції, наряду із бойкотом, віче, мітингами, барикадами тощо. Страйк, за його словами, дасть змогу зробити потужний удар по фінансовому стану підприємств, власниками яких є ПР, та долучити нових людей до революційного руху.

Мукачево.net

Коментарі

В
вася

эти мрази "народна рада" те же пидоры что и рыги тока гараздо тупее

В
вася

идите нахуй майдауны вонючие. ну ниче всё утрясется и вами вплотную займутся)))

Ш
Шахта

123!У вас обострение?! Советую вам одеть кастрюлю, посмотреть 5 канал, спеть гимн не менее10 раз, кинуть зажженную бутыль об стену у себя в доме, сжечь покрышку, заволать: ганьба и панду геть!!! Авось полегчает:) перестанете какать на ветках:)

1
123

ЖЕКА!!!! Ти тупий ідіот !!!

С
Слов"янин

Кожний небайдужий громадянин, що бажає добра Вітчизні, ніколи не буде організовувати страйки в державних та недержавних установах. Нехай краще Погар, як типовий грантоїд, розповість, хто його фінансує та інструктує. Невже він думає що всі тут лохи?

Ж
Жека

Хлопці,не смішіть мишей!

Читайте також