В Ужгороді продемонструють `Здорове життя`

10
0

Усім бажаючим безкоштовно виміряють тиск та зроблять масаж

        У п`ятницю, 22 травня, з 16.00 до 18.00 в Ужгороді на пл. Театральній відбудеться акція «За здорове життя!», під час якої абсолютно безкоштовно всім бажаючим вимірюватимуть тиск, визначатимуть рівень жирових відкладень в організмі, проводитимуть шведський антистресовий массаж та визначатимуть біологічний вік. Також фахівці зі здорового способу життя надаватимуть консультації щодо раціонального харчування, відпочинку та дозованого фізичного навантаження.

         У суботу (з 15.00 до 17.00) та неділю (з 12.00 до 14.00) на пл. Театральній працюватиме «Виставка здоров`я» під час якої у тематичних стендів «Харчування», «Фізичні вправи», «Вода», «Сонячне світло», «Утримання» «Свіже повітря» «Відпочинок», «Довіра» фахівці надаватимуть консультації .   

         В неділю,  з 14.00 до 15.00 в Лялькому театрі відбудеться ознайомча лекція про основні складові здоров`я та способи його збереження. 

        Організатори акції - Закарпатське обласне представництво Всеукраїнського благодійного фонду «Краще життя» та обласний Центр здоров`я.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також