В Ужгороді теж вимагали повернути гроші від держказначейства (ФОТО)

9
0

Ще вчора місцевий осередок партії Батьківщина анонсував проведення пікетів місцевих управлінь Державного казначейства в Ужгороді та Мукачеві.

В Ужгороді пікетувальники попри слабкий спротив чергового відразу ввійшли до до будівлі міської ради, де і знаходиться управління казначейства м. Ужгород. Втім начальника управління Гибало Лілії на місці не виявилося, як ї її заступника. Вони не то захворіли, не то були зайнятими. Жодних контактних телефонів у секретарки не виявилося. Очільник пікету Козлова Галина сказала, що в інших міських і районних казначействах та сама ситуація.

В той же час в коридорі ради з’явилися молоді люди з плакатами проти партіх Батьківщина та гаслом «Не мітингувати, а працювати».

Вони представилися молоддю, котра хоче показати що дії опозиції, в тому числі і ця акція, - беззмістовна балаканина.
Отож пікетувальники та антипікетувальники відправилися шукати правди в Головному управлінні державної казначейської служби в Закарпатській області. Оскільки вхід до нього лише по перепустках, до людей спустилася заступник начальника цього управління пані Наталія, котра розповіла, що на даний момент Казначейство перерахувало 10 мільярдів по області за захищеними статтями, але щодо незахищених статей інформацію вона надати не змогла і почала виправдовуватися кризою в країні. Тому пікетувальники офіційно зареєстрували листа з проханням прояснити теперішню ситуацію з розрахунками Казначейської служби в Закарпатській області та надати достовірні числа щодо нього.

Основною вимогою пікетувальників було негайне розблокування рахунків та приведення міста Ужгород до належного стану, як це і повинно бути, враховуючи хоча б його важливе геополітичне розташування на кордоні з Європою.

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також