В Ужгороді відбудеться вечірка для вагітних

4
0

з «пузатеньким меню» і спеціальними танцями

11 червня в Ужгороді відбудеться щорічний розважальний захід – «Вечірка для вагітних пар», яка пройде у рамках проекту «Школа майбутніх мам і татусів» Центру розвитку родини «Калейдоскоп».



Назва цьогорічної вечірки – «Disco.Lolly Pop». «Більшість майбутніх мам задають собі питання, що ж зміниться у їх зовнішньому вигляді, способі життя та звичках під час вагітності, тому як існує багато заборон. «Вечірка для вагітних» – це ще одна відмітка у розділі «можна!». Умови проведення максимально розраховані під «вагітну» аудиторію. На відміну від звичних всім стереотипів про клубне життя (шум, духота, енергійні танці до ранку, дим цигарок, алкогольні та енергетичні напої), Центр «Калейдоскоп» пропонує особливе «пузатеньке меню», спеціальні безалкогольні коктейлі, цікаву розважальну програму, і безумовно веселі спеціальні танці», – розповів спеціаліст центру «Калейдоскоп» Степан Карабиньош.



Мета проведення вечірки – організувати дозвілля для вагітних пар, а також дати їм можливість усвідомити, що вагітність – не хвороба, а особливий період.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також