В Ужгороді відкриють інформаційно-туристичний центр

7
0

для осіб з обмеженими фізичними можливостями

Інформаційно-туристичний центр для осіб з обмеженими фізичними можливостями відкриють незабаром в Ужгороді. Відповідний проект розробила ініціативна група Ужгородської райдержадміністрації. Про це повідомив сьогодні, 13 травня, ЗІКу провідний спеціаліст відділу культури і туризму Ужгородської райдержадміністрації Емерих Мацко.



За словами Емериха Мацка, туризм в Ужгородському районі стрімко розвивається, щороку з’являються нові готелі і санаторії. Проте люди з обмеженими можливостями практично не мають змоги скористатися туристичними пропозиціями. Натомість новий центр надаватиме їм інформацію про можливість відпочинку у належно облаштованих для цього місцях, розроблятиме спеціальні маршрути для інвалідів, програми та координуватиме їх, видаватиме інформаційну продукцію тощо. Центр буде розташований в Ужгороді по вул. Швабська, 51.



Вартість проекту – понад 50 тисяч гривень.



Проект розробляється у співпраці із створеною нещодавно Спілкою сприяння туризму для осіб з обмеженими фізичними можливостями.



 


Проект інформаційно-туристичного центру для осіб з обмеженими фізичними можливостями відібраний серед інших 27 проектів ще минулого року Закарпатською облдержадміністрацією для розробки та подальшого пошуку фінансування у рамках реалізації Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області до 2015 року. З жовтня 2008 року розпочалася навчальна програма для державних службовців середньої ланки з керування та впровадження малих проектів, яка проводиться проектом партнерства Канада-Україна «Регіональне врядування та розвиток».



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також