В Ужгороді відкрилась фотовиставка присвячена НАТО

2
9

У фойє обласної державної адміністрації експонуватиметься документальна фотовиставка «НАТО: місія заради свободи та демократії».

Виставка спрямована на підвищення поінформованості громадян про діяльність структур НАТО. Вона також дає можливість краянам більше дізнатися про співпрацю України та організації Північноатлантичного договору, побачити, як це співробітництво сприяє входженню нашої держави у коло розвинених європейських країн, підвищенню її ролі в утвердженні регіональної та глобальної колективної безпеки тощо.

32 стенди вміщують світлини та інформацію про історію створення НАТО, зокрема, підписання Північноатлантичного договору 4 квітня 1949 року у Вашингтоні, про першу хвилю його розширення, про держави-членів НАТО. Також виставка містить інформацію про будівництво та падіння «Берлінського муру», «Карибську кризу» 1962 року, місію НАТО в Боснії та Герцеговині в 1992–1995 роках, приєднання Польщі, Угорщини та Чехії до Північноатлантичного договору, гуманітарну допомогу НАТО в Дарфурі, співпрацю з Україною та багато інших подій.

Документальна фотовиставка вже експонувалася в Івано-Франківській області. Відтак планується, що вона помандрує до Львівської й до інших регіонів України.

Виставка триватиме до 1-го лютого.

Коментарі

Г
Галасу

Ти дибіл? Які тюрьми ЦРУ? Ти про шо? Де ж вас таких істеричних придурків штопають? Іди з Вітренкою поспілкуйся.

ВВ
Василь Васильович Галас

Прибалти вже знають на своїй шкурі - що є НАТО: їх території вже нашпиговані концентраційними тюрмами ЦРУ... Що - у Закарпатті з.явили- ся бажаючі того ж? НАТО - це американські пазури, пазури відвертих ворогів СЛАВ"ЯН.

Д
Дмитро

У бюджеті передбачено окрему статтю на інформування населення, що таке НАТО. Простіше кажучи, просвітництво. Це не агітація. Кошти мізерні, якраз вистачає аби лише повісити пару бордів і все.

К
Кусi

Це не iнформування, а АГIТАЦIЯ. За чиi кошти ? НАТО було створено проти СРСР. СРСР нема i тому це збiговисько пiд керiаництвом США крiм агресiй проти Югославii i iнших держав нiчим бiльше себе не зарекомендувало. Американцi привели до влади в Украiнi Ющенко заради того, щоб вiн без згоди украiнського народу (референдуму) вiдкрив iм доступ на нашу територiю i вони могли розмiстити своi ядернi ракети "пiд носом" росiян. Ющенко багато зробив в цьому напрямку. Надiюся, що тепер буде покладено край ц

О
Олекса

Василь: Дуже змістовна заява

О
Олекса

Василь Васильович Галас: Ви - йолоп. Ви не знаєте що таке НАТО, а патякаєте.

В
Василь

НАТО - СМЕРТЬ ДЛЯ ЗАКАРПАТТЯ.

ВВ
Василь Васильович Галас

Охреніли закарпатці, чи що? Треба їм військові бази, тюрми на тери- торії області? чорношкірих найманців - що засирали Закарпаття і розносили інфекціЇ?

О
Олекса

Правильно. Хай йолопів просвітлюють.

Читайте також