В Ужгороді викрили два підпільні цехи з виготовлення коньяку

4
0

а в Мукачеві - підпільний ковбасний цех

В Ужгороді припинено діяльність двох підпільних цехів з виробництва горілчаних та коньячних виробів. Загальна орієнтовна вартість вилученого становить 90 тис. 50 грн.


В одному із них незаконною діяльністю за місцем проживання займалися двоє місцевих жительок. Оглядом місця події виявлено та вилучено 5 пляшок фальсифікованого коньяку `Закарпатський`, 79 пластикових пляшок ємністю 1 л з наклеєною етикеткою `Royal amerikan spirts` виробництва США з прозорою рідиною із запахом спирту; 55,5 л прозорої рідини із запахом спирту у пластикових пляшках різної ємності; приладдя для виготовлення алкогольних напоїв.



У другому, також в обласному центрі, вилучено 20 пляшок фальсифікованого коньяку `Закарпатський`, 100 л рідини коричневого кольору із запахом спирту в пластмасовій бочці; 94 л прозорої рідини із запахом спирту, 637 марок акцизного збору на алкогольну продукцію з ознаками підробки; 960 кришок для закупорювання коньячних пляшок, 585 етикеток з написом `Коньяк `Закарпатський`, 684 етикетки з надписом `Коньяк`, приладдя для виготовлення алкогольних напоїв.



А от в Мукачеві припинили діяльність підпільного цеху з виробництва ковбасних виробів.



Дозвільні документи на право розпочати та здійснювати діяльність з виробництва ковбасних виробів у виявленому цеху, висновки відповідних компетентних державних органів - відсутні.



Оглядом місця події виявлено та вилучено обладнання для виготовлення ковбасних виробів та 300 кг готової продукції (ковбасні вироби в асортименті) на суму 6 тис. грн. Документи про походження або власника майна також відсутні.



Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 66 тис. грн. ТМЦ передано на відповідальне зберігання. Матеріали перебувають на вирішенні згідно з чинним законодавством.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також