В Ужгороді захисні маски продавали не по 1 грн, а по 5-ть

7
1

податківці розібрались

Вчора, 05.11.2009р. працівниками податкової міліції ДПА у Закарпатській області було отримано оперативну інформацію про факт здійснення торгівлі товарами медичного призначення за завищеними цінами у м. Ужгороді. Негайним реагуванням співробітниками підрозділу здійснено виїзд на місце події.

Оглядом місця встановлений факт реалізації масок медичних захисних за ціною 4-5 грн. за одну маску при встановленій ціні не більше 1 грн. за шт. Реалізацію з лотка здійснював приватний підприємець, мешканець Ужгородського району. 

Відповідні дозвільні документи, а також документи, що засвідчують власника або походження масок, були відсутні.

Маски медичні захисні в кількості 1650 шт. орієнтовною вартістю 1650грн. вилучено та передано на відповідальне зберігання.

Матеріали знаходяться на вирішенні згідно з чинним законодавством.

Коментарі

АУ
Андрій УНП

«Українська народна партія вимагає у Генпрокуратури перевірити, чи не було ознак корупції при закупівлях за бюджетні кошти, які були здійснені підприємницькими структурами, що належать народним депутатам від БЮТ або їх близьким родичам», - заявив правозахисник, член Правління Української народної партії Степан ХМАРА. За його словами, «йдеться про закупівлі препарату «Таміфлю» компанією «Оптима-фарм», засновником якої є Андрій ГУБСЬКИЙ - брат члена фракції БЮТ Богдана ГУБСЬКОГО». Крім цього, Х

Читайте також