В Ужгороді затримали «кримінальне тріо»

8
0

яке практикувалось на сейфах місцевих підприємців

До Ужгородського міськвідділу УМВС звернувся керівник одного із місцевих ТОВ, з сейфу якого викрали чималу суму коштів. Про це ЗІКу повідомили в ВЗГ УМВС України в Закарпатській області.



Згодом працівники карного розшуку отримали оперативну інформацію про те, що уночі невідомі зловмисники знову мають намір навідатися на фірму, щоб `бомбанути` сейф з грошима. До їх візиту працівники міліції вирішили належно підготуватися. Був розроблений детальний план щодо затримання невідомих крадіїв, залучили й бійців спецпідрозділу `Беркут`. Розбившись на дві групи, правоохоронці влаштували засідку неподалік фірми.



Від несподіванки всі троє візитерів на якийсь час аж заклякли, а далі, оговтавшись, щодуху кинулися навтьоки. Двох втікачів вдалося затримати майже одразу. Третій намагався чинити опір правоохоронцям, але кілька прийомів рукопашного бою і зухвалець вже лежав скрученим на землі. Затриманими виявилися троє місцевих жителів 29-річний Павло, 34-річний Олександр та 18-річний Сергій.



«За фактами крадіжок з ТОВ порушено кримінальну справу. Поки що на рахунку кримінального тріо є вже шість епізодів крадіжок,– розповідає перший заступник начальника Ужгородського міськрвідділу УМВС Володимир Огняник. – Однак ми не виключаємо, що епізодів може бути значно більше, так само як і осіб причетних до цих злодіянь. Сума завданих збитків вимірюється багатьма нулями.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також