В Ужгороді завершився чемпіонат Держприкордонної служби України з багатоборства (ФОТО)

4
0

У змаганнях взяли участь як військовослужбовці прикордонного відомства, так й члени їхніх сімей.

Серед учасників змагань, були також 40 військовослужбовців, які самовіддано воювали захищаючи нашу землю на сході України.

Всього у змаганнях взяла участь 31 команда із різних прикордонних підрозділів відомства. Понад 120 учасників боролися за першість у чемпіонаті, серед яких були 4 – майстри спорту України міжнародного класу, 6 майстрів масового спорту та  кандидати у майстри спорту України.

«Цьогоріч у чемпіонаті беруть участь найкращі спортсмени та атлети. Всі вони гідні бути переможцями, але головне – це не перемога, а участь», - зазначив заступник начальника Західного регіонального управління Костянтин Безпалько.

Цього року перше місце у різних спортивних групах зайняли Бердянський, Сумський прикордонні загони та Азово-Чорноморське регіональне управління.

Серед особистої першості військовослужбовців-жінок високий результат показала сержант Юлія Ненчук, курсант Національної академії Держприкордонслужби та прапорщик Тетяна Харченко з Одеського прикордонного загону.

З такими результатами чемпіонат зі службового багатоборства завершився, однак уже сьогодні, 23 травня, на базі Чопського прикордонного загону стартують змагання з легкоатлетичного кросу.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також