В Ужгороді зловили 50 п’яних таксистів

5
0

за 3 місяці

Протягом перших трьох місяців цього року у 50 ужгородських таксистів, яких спрямували на аналіз в наркодиспансері працівники ДАІ, медики констатували стан алкогольного сп’яніння. Про це розповів головний лікар Закарпатського обласного наркологічного диспансеру, регіональний представник Українського медичного центру безпеки дорожнього руху Василь Кручаниця, — повідомив сьогодні, 16 квітня, власкор ЗІКу.



Усього протягом першого кварталу фахівці здійснили огляд 994 учасників дорожнього руху. Як виявилося, 489 із них керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння і 6 - наркотичного.



Як розповів Василь Кручаниця, щоквартально в обласному центрі 25-30 осіб не проходять «шоферську комісію». Серед причин – проблеми із зором, серцево-судинною системою, діабет, психічні та поведінкові розлади внаслідок вживання алкоголю тощо. Чимало з цих осіб переходять на роботу таксистами, оскільки сьогодні не налагоджена система медичних передрейсових оглядів, яка діє для водіїв автобусів та «маршруток».



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також