В УжНУ відбулась звітно-виборча конференція студентів

19
0

Чергова звітно-виборча конференція студентів та аспірантів Ужгородського національного університету пройшла у великому залі економічного факультету 14 грудня 2011 року. Збори були присвяченні заслуховуванню звіту роботи Студентської ради УжНУ та оновленню її складу.

 

Засідання відкрила проректор з науково-педагогічної та виховної роботи УжНУ – професор Ольга Гвоздяк, яка привітала усіх делегатів та подякувала представникам студентського самоврядування за продуктивну роботу, яку вони здійснювали протягом минулого року. Долучилась до привітань і голова Студентської ради Закарпатської області при Управлінні освіти і науки Закарпатської ОДА Юлія Барабан, яка наголосила на важливій ролі студентського самоврядування та закликала делегатів свідомо поставитись до рішень, які вони прийматимуть на конференції.
 
 Голова Студентської ради УжНУ – Крістоф Томей, представив присутнім звіт роботи Студентської ради за останній рік. Наступним пунктом порядку денного було обрання голови Студентської ради університету. Делегатами було висунуто дві кандидатури – Євгена Агосту, та Сільвіу-Мірела Марину. Більшістю голосів, перемогу здобув представник юридичного факультету – Сільвіу-Мірел Марина.
 
 У ході конференції делегати обрали представників студентського самоврядування до Вченої ради УжНУ. Окрім новообраного голови Студради, до найвищого органу університету делеговано Віктора Лихтея (історичний факультет), Корнелію Ковчар (медичний факультет), Ганну Рішко (економічний факультет), Євгена Агосту (факультет фізичного виховання і спорту), Вікторію Бухало (математичний факультет) та Кристину Мацко (факультет суспільних наук).  Окрім того, на конференції було затверджено делегатів від студентів до Конференції трудового колективу УжНУ та склад Студентської ради як виконавчого органу студентського самоврядування університету.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також