Вчорашній перформенс російської журналістки - постановка для зміщення акцентів роспропаганди

15
0

За словами журналістки Олени Романюк, це постановка і ще одна гілка московитської пропаганди

За її словами жінка з плакатом - ніяка не героїня. Вона продовжує робити те, що і робила - підтримувати кремль.

Далі зі слів журналістки:

"Перше. Це хороша і якісна постановка, яка рознеслася усіма соцмережами дуже швидко. Головне - зайшла в англомовний твітер і український фб. На росії визнали, що це війна - ага, точно. Там вирішили змістити акценти і розіграти карту оновлення. Ага, на першому каналі ходить жінка з плакатом і ніхто не запитав, що це. Вона вдягла намисто в колір українського і рос прапорів - і ніхто не помітив цього. Серйозно?

Друге. Новини в прямому ефірі йдуть з міні-затримкою. /UPD: в прямому ефірі бувають курйози, але //UPD якщо чесно, то я не вірю у прямі ефіри на росії.

Третє. Що вона зробила? Вона змістила акценти. Нібито показуючи щире розкаянння, фактично зараз буде «мучєніцей». Принаймні такий образ їй ліпитимуть медіа - саме так працює роспропаганда. Замість руйнування українських міст російськими ракетами, вбивства мирних громадян і жахіть, які влаштувала російська армія в Україні, у твітері обговорюють ось цю постановку.

Нє всє рускіє адінакови, нє всє рускіє хотят войни, мой отєц укрАінєц (та ну редакторка новин центрального каналу не знає, як правильно наголошувати слова?) укрАінєц - чітка ознака росвкиду.

У своєму відео вона розказує про братовбивчу війну і про братніє народи (згадуємо статтю путіна про адін народ) - старезний наратив руснявої пропаганди.

Тому нічого героїчного там нема. Постановка, вкид і подальше просування пропагандистських наративів ворога", - йдеться у повідомленні.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також