Вчителька з Тячівщини кожен день перебирається через річку, аби потрапити у школу (ФОТО)

12
11

Ось такі світлини з життя простої сільської вчительки опублікувала закарпатський журналіст Наталія Маджара у Фейсбук.

За її словами жінка таким чином ходить на роботу кожен день, адже  місток, який раніше тут був, зламав нещодавній льодохід.

— Ось так щодня ходить на роботу знайома вчителька у присілку Нижній Росул (с.Теребля, Тячівський район). На другому знімку - її колеги, яких вона запросила до себе на відкритий урок. Тимчасову кладку, яка сполучала присілок із селом, знесло під час нещодавнього льодоходу, пше пані Наталія.

Дивіться, як проходив льодохід на Закарпатті: топ-5 моторошних відео.

Коментарі

М
ММК

Повністю згоден, нажаль соціально-економічна ситуація в нашій країні сприяє тому, що більшість батьків просто не мають сил і часу на виховання своїх дітей (а інколи і бажання) і тішаться надією, що у школі вчитель навчить (бо то його робота). Мені шкода сьогодні вчителів - у них нема жодного важелю впливу на дітей крім власного авторитету та прикрість у тому, що не кожен вчитель може його заслужити серед дітей. Та крім дітей у школі вчителі мають свої сім'ї і своїх дітей, яких також потрібно виховувати. Перед тим як писати критику спробуйте поставити себе на місце вчителя. Приділяйте своїм дітям більше часу і любові а не грошей бо гроші вони вам ніколи не повернуть, а любов має здатність повертатись.

ВД
Вчитель до прищ

Висновки може робити лиш той , хто працював в школі! Краще посидіть зі своїми дітьми та навчіть їх бути людьми та слухати старших! І не треба шукати винних і батькам відмовку, що вчитель сам повинен навчити. Бо виховання та ставлення до навчання іде з сім'ї. А відповідальнісь за дітей несуть батьки.

П
прищ

правду пише пегр бо нич не учать наших дытей при срср було якщо двыйка то сидили з дитиною БЕЗКОШТОВНО поки не навчать на 3 а зараз выд 1 до 3 по дванадцятибальный ставлять и по барабану ниякоъ выдповыдальносты що не навчали хоча б на 4

1
123654

Айно, мочити. Лем мочити.

Р
Руснак

Лем на таких людях іщи держіться нинішньоє образованіє.А туй марзі,што пуд ніком "пегр..",тебе йолопе і за 7000$ не варта вчити.Уткісь узяв такі зарплаты? Та даже кіть і такі,то лем 260$,а при януковічу получали 500-550$.Узьми марго та пороби хуть тыждінь у школі.Дебілы народили дебілу,а льодям ся з нима мочити!!!

ВД
Вчитель до пегр...

Мені одне тільки цікаво!!! То вчителі чекають хабаря?

П
пегрщозщ

небога такі їм дали зараз зарплати по 7000 грн на руки шо вам ся на заводі і неснили роблячи в нічні зміни а ще й взятки чекоють

О
откат

ахахах

П
Порошенко

рубайте дальше ліс будете на лотках в школі сидіти)

Ч
читач

Такий стан на Закарпатті був напевно, лише після війни

МП
може порох трохи виділить на місток

Согласно постановлению, служба Госфинмониторинга предоставила ГПУ информацию о том, что 10 января должностные лица Всеукраинского банка развития (ВТБ) (О.ЯНУКОВИЧА) перечислили 312,5 млн гривен в Международный Инвестиционный Банк(ПОРОШЕНКА)

Читайте також