Від Погорєлова утік начальник управління освіти

11
5

З конфіденційних джерел стало відомо про те, що в Ужгороді таки звільнився начальник міського управління освіти Петро Кіндюх.

Нагадаємо, наприкінці грудня Петро Кіндюх написав заяву на звільнення на знак незгоди з "освітянською" політикою нового керівництва Ужгородського міськвиконкому та міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова. Зокрема прогнозувалося, що готується звільнення 4-5 директорів міських загальноосвітніх шкіл та перевід решти керівників навчальних закладів на контрактну основу.

Тепер, схоже, ця інформація отримала підтвердження. Як стало відомо, Петро Кіндюх повернувся до роботи в ЗОШ №5, де тепер працюватиме директором. Інформація про теперішнє місце роботи пана Кіндюха міститься на офіційному сайті Ужгородської міськради.

Зросли й "апетити" міської влади Ужгорода. Подейкують, що тепер у "чорному списку" перебуває вже 9 директорів шкіл, яких планують звільнити одразу ж після різдвяних свят.

Коментарі

ВЦ
викладач Цибик О.І В.Березний

П.Я Кіндюх-високоосвічена,інтелігентна людина з багатим педагогічним досвідом.Таких людей важко знайти з ліхтарем.Видно у верхах не все гаразд...Такі люди як Петро Ярославович Кіндюх мали би бути при владі, тоді б у нас теж все було гаразд.

Х
Хмирь

А куди йому ще було піт ? Думав хліб з медом?А цікаво,хто погодився до "зека" піти в "найми "на цю посаду?

ВГ
Василий Галас

Не удивительно: завсегдатай мест лишения свободы и педагог не могут быть единомышленниками.

C
crisscross

Хай жие в1льна Украна)))

В
викладач

Правильно робить.Прокуратура вже допитуе багатьох по зловживанням в освіті міста.Хабарі за влаштування дітей у школу або садочок стали звичайними речами.Пенсіонери не дають молоді робити кар"еру.А Кіндюх П.Я. не е управлінцем-він навідь не розуміе нічого у бюджеті осввіти,тому побачивши що слабкий-отямився.

Читайте також