Від сьогодні в Україні зросли тарифи на електроенергію

11
43

Це один з етапів зростання, останній з яких запланований на 1 березня 2017-го року.

Від сьогодні українці платитимуть за електрику за такими цінами:

• до 100 кВт/год – 71,4 коп за кВт/год ( було - 57 коп);

• від 100 до 600 кВт/год – 1,29 грн за кВт/год (було 99 коп);

• понад 600 кВт/год – 1,638 грн за кВт/год (було 1,479 грн).

Загалом з 2014-го року до 1 березня 2017-го року зростання складе 300-400%.

Коментарі

UC
ungvar ce vkraina?

з моїх секрених джерел я дізнався про зустріч між Путіним і попрощенко.попрощенко був трошки переляканий, принесення Путіну гостинці, ш oноколадкі та інше. до кінця Зустріч попрощенко запропонував Путіну зробити йому приємне, оральний секс.Путін согласілся.і тоді попрощенко поставив умову, щоб Путін стояв на столі. той погодився .обоім було добре і приємно і Путін запитує, чому той хотів саме так.попрощенко відповідає, це щоб довести, що ніхто не може українця поставити на коліна. ось це ХІДНОСТь! МОЛОДЕЦЬ!  на знаю правда це чи ні. за що купив за те продав вибачте за помилки, пишу через гоогле транслайтер

Д2
для 22:29

Ни гута а гутта , ни одняв а удняв , ни всяди а усюди . Так што ко из нас марга тупа ниясно , айбо ти і дале продовжай никорінний закарпатиць писати , даже стає інтересно .

W
winkelschleifer

Люди (вать юзери)! Будьте добрі, пишіть своє імя там, де написано: "вкажіть імя" - так званий нікнейм (nickName = псевдонім), а не години і мінути - я вже докус запутався у ваших коментах. Я здогадуюся що не всі туйки тупі і чайники. Пардон..........

Д2
для 22:18

Ви,шановний,нормальною мовою не розумієте?Тоди лови,марго тупа майданута. Я корінний закарпатець, гута би тя вбила вже.. Ці Бог ти розум одняв, што всяди ти ся видять руські а приїжджі всякі? Горниць уже здойми з копоні тупої...

Д
для19:08

Багато вас прийшло із осободітилями . Час би полюбити цей мальовничий край , із неймовірно трудолюбивим многонаціональним народом . Алеж бо ні таким як ви постійно хтось мішає , вічно видумуєте собі міфічних ворогів .

Ф
Федір

Ко не буде ходити у вишиванці той буде платити більше а ко буде тому буде все по пільзі. Слава потрошенку і йайценюкуу

Д1
для 18:07

Ви звертаєтесь до мене,як до громадянина РФ. З Вами все в порядку? Народившись і живучи все життя в Росвиговові, я зовсім ,якось, не рахую себе росіянином. Хоча,краще бути росіянином, ніж обмеженим,ненавидячим всіх і вся тупим рагулем-русофобом.

Д1
Для 17:49

Коли нічим відповісти,ви на автоматі включаєте русофобію . Та кому ви потрібні невігласи із величезною площею . Весь світ бере із вас "приклад". Та вами гидує Бацька , не говорячи вже про Китай .

Д1
Для 16:28

А тепер уважно перечитай свій "витвір". Ти-просто звичайний, розумово дуже обмежений рагуль-русофоб.

Д
до999

Українці приникавуться на прибалтику . Так што ни дуже пириживай . Помниш був такий броватий кримльовський Брежнєв при якому газопроводи ся постройили на захід , проклятим натовцям за купійки газ продавати чириз закарпаття . Та типирка зиму бідні і ни зовсім заможні закарпатці легше ся зимувуть . Ти був ковдош коли твої гази продавали газ і по 500 баксів . Типирька газ лидви 130 доларів стойить . Так што помали пукай сородич кізяків .

9
999

Ще газ подоймуть до 10 за куб.і буде гойра,а шо зробите нич ,а ко каже що не платить взагалі той бреше ,або живе дись у дибрях,А субсидії для лохів похоже ,авать треба офіційно мінімалку ганяти,вот і вийшли із тіні. Ще рік ,два і каюк половини пінзіяшам,Газ,світло ,ліки.,а їсти будете пак.....І говорити про патріотизм,......На вибори треба ходити і думати головов ,а не жебом , повсоьму махати руками пізно....

Д2
Для 23:04

Давно вже Закарпаття поклало і на украйину і на Порошенка твого.

ВД
Витрати для лохів

Шістьорив, шістьорю і буду шістьорити, бо кража за рахунок добросовісних платників: 3-кімнатна квартира з 4-ма потужними обігрівачами (3 кімнати+кухня) зимою спокійно споживає на всі потреби обсяг 800-1000 Квт*год/міс. електроенергії.

О
Олігарх

До 06:58. Но ты шавка проплачена. На жебраку гребеш. ТА КО В КВАРТИРІ ІСПОЛЬЗУЄ 1000кВт?!!!Пилораму открыли? А служаки електросетей такоє бы не просікли?

UC
ungvar ce vkraina?

я зрозумів . главное чтоб у кацапів було гірше, тоді закарпатці житимуть краще. дійшло!

ВД
Витрати для лохів

Знаю факт: м. Берегово, вул. Мукачівська, Корятовича, Одеська - комплекси багатоповерхівок: масово крадеться електроенергія абонентами через підвальні електрокомунікації (крадеться по 500-1000 КВт*год/місяць на абонента), а всі такі втрати МРЕМ перекладає у собівартість для добросовісних платників.

О
Олігарх

Бляха, што- то пропаганда.Файно їх америка пудготовила.Іздівавуться над народом до безпредела. А куча проплаченых маргу пише ош то нич страшного. Обоаязково приплетуть путіна,кацапу....Методичка англосаксу в роботі повным ходом!

2
22:52

Ни рузмітуйся свойим прибором ,скоро ти його будеш класти на свою власть .

2
22:33

Закарпатці ніколи не були бідні і не будуть . Вам кремлівським прихвосням це не зрозуміти .

Д2
до 22:11

"Кацапня",як ти кажеш, поклала з прибором на таких як ти,майданутих. А український нарід реально геноцидять і перетворюють на жебраків всілякі Вальцмани з Гройсманами. Слава Україні?

1
19:39

вити будеш ти , як нафта упаде на 20 баксів , кацапня посрана .

UC
ungvar ce vkraina?

do 21:06 бідні люди не бунтують. а багатим це нормальні тарифи

UC
ungvar ce vkraina?

згадую які коментарі були 2 роки тому, а які зараз.

2
21:06

Дуже слушне зауваження . Бідна кацапня аж трясеться і чекать , коли вже буде бунт . Шановні бунту не буде , хіба тільки у ваших коментах .

І
Іщенко

"...Разорвав экономические связи с Россией, потеряв позиции на рынках СНГ и ничего не приобретя в ЕС, товарооборот с которым за последние три года сократился на четверть, Украина своими руками уничтожила собственного национального производителя..."

Mr. Енерджайзер

Я фігею з наших людей. В середньому одне міське домогосподарство платить за електрику біля 60 гривень на місяць (якщо опалення не на електриці). Всі, хто тут волають про геноцид, певно, платять по 100 гривень за інтернет, чи десь стільки ж за мобілу. Якщо вам так тяжко платити саме за світло, то варто зробити вибір - або світло в домі (і робочий холодильник, і телевізор, і праска з пральною машиною) - або інтернет, якого у вас років 10 тому ще й не було.

UC
ungvar ce vkraina?

мне интересно . как это происходит ? если не платить коммуналку ,выключать электричество ? воду ? а у кого действительно нет денег ?

"Патріотам" звизданутим

З гімном на вустах, та в вишиванці марш бігом платити по новим тарифам. Вити будете через два-три місяці, а не волати "славу україні".

7
7777

ви люди обнагліли, майже каждий має дві почки, а за комуналку платити нехочете

R
rem

Саме страшне - не тільки високі тарифи, але і чинна система субсидій: бо якшо, наприклад, ужгородський митник із КПП "Ужгород" П-ка та його колеги отримують щомісяця багатотисячні газові субсидії на свої багатоповерхові хороми - то це мародерство.

Ш
Шоні

Кіть мовчите та значить маете чим платити до кінця року ще повисять- такщо гойкайте ойра

З
Закарпатец

Кажуть що правий сектор буде компенсувати

З
Закарпатец

Слава Вальцману! Жить стало веселее!

1
11

закарпаття в мадярщину

Я
Я

Коли вже на поски сщотчики дадуть? Аби м уже і за воздух платив, яким дихаву.

Р
Радий

Айбо файно. Но прийдеся їхати на заробітки бо інакше не буде світла дома :-(

В
віталька

Це піріміга !!!111 Цк жіті па-новаму, парашенку-слава.

П
Піса

Я комунальні не плачу уже давно. І ви не платіть

П
Патріот

Хероям Слава!!!!

Б
бийло

300-400% а зарплати на скільки зросли ? на 3-4% ?

ЙП
Йончі Пончі

Слава Україні! Електроолігархам Слава!

P
ProRock

слава укараїні так держать, в якій ще країні така логіка : чим більше споживаєш тим більше плотиш??? я думав має буди навпаки... за опт так сказати...

М
Мукачівець

Красно дякуємо нашій владі за "жити по новому".

Читайте також