Відео про відзначення 100-річчя Мукачівського гуманітарно-педагогічного коледжу (ВІДЕО)

18
0

Мукачівський гуманітарно-педагогічний коледж відзначив подвійну дату – день працівників освіти і свій сотий День народження.

Навчальний заклад по праву називають кузнею педагогічних кадрів. Привітати педагогів коледжу з визначною подією зібралося чимало людей. Були не лише слова, а й цінні дарунки.

Винуватець події зібрав повну залу гостей. Мукачівський гуманітарно-педагогічний коледж відзначив своє 100-річчя у колі друзів, колег, колишніх випускників і творчого студентства.  Коледж існував за часи п’яти держав, випустив близько 18 тисяч студентів, і завжди головним завданням педколективу залишалося і залишається розвиток національної освіти та підготовка висококваліфікованих фахівців. Вони затребувані на ринку праці, адже сьогодні лише в Мукачеві із 25 мукачівських садочків, у 23 працюють випускники гуманітарно-педагогічного коледжу. Несподіваним подарунком від мукачівського управління освіти став виступ дошкільнят, які з’явилися на сцені із жовто-блакитним стягом, крім того, порадувала всіх соняшникова дівчинка з 23 садочка. Не забули на святі і про тих, хто вклав свої творчі і духовні сили у створення і розвиток альма-матер, тих попередників і сучасників, завдяки яким навчальний заклад має славні традиції і хороші здобутки. Завітали на свято і колишні випускники коледжу. Вітали колеги, друзі, поважні гості, кожен  промовець зігрівав не лише добрим словом, а й поповнював скриньку дарунків. Від голови Закарпатської обласної ради, адміністрації, міської ради найвідданіші викладачі отримали почесні грамоти і цінні презенти.У свої 100 років коледжу є чим похвалитися, але на цьому свій розвиток навчальний заклад не припинить, попереду відкриття нових спеціальностей і підготовка високопрофесійних педагогів європейського зразка.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також