Відомий мультфільм «Маша та Ведмідь» переклали на закарпатський діалект (ВІДЕО)

38
26

Кілька адаптованих серій оприлюднили в одній з соціальних мереж.

Судячи з усього, автором адаптованого перекладу мультфільму є мукачівець В’ячеслав Микуланинець, який працює тамадою. Додамо також, що адаптовані під закарпатський діалект серії є доволі популярними: деякі з них мають по 100 000 переглядів, інші - понад 60 тисяч.

Пропонуємо вам переглянути кілька серій і від душі посміятися.

Радимо вам також переглянути, як Наша Файта адаптувала відомі фрази з популярних фільмів під закарпатський діалект.

Коментарі

ВМ
В'ячеслав Микуланинець

Доброго часу доби, всім читачам цієї статті. Маленька ремарка: по-перше це не комерційний переклад, а зроблено заради розваги. По-друге звертаюсь до коментаторів з негативними відгуками: не секрет, що в інтернеті достатньо різного формату контента який несе по меньшій мірі негативізм. Тому власне цей переклад, і створений для того щоб хоч трохи відволікти глядача від негативної та жорстокої реальності сьогодення в суспільстві. І на кінець: Всім дякую за критику, з повагою В'ячеслав Микуланинець. І як кажуть у нас на Закарпатті: Всім доброго здоровічка, і повный гатіжак серинчі)))

T
toni

це нормальний чел він озвучував в ліхі 90 бойовички,,,

М
мукачівець

Знаву сього чоловіка. Файно і весело проводить свальби. Інтересно придумано. Респект і уважуха!

М
мукачівець

Прикольно!

2
212

Посміялася від душі. Цікавий підхід:)))

Ч
Чітатєль

Согласєн із цитатов із фейсбуку. Я дочці принципіально не включаю машу ай фіксиків, а раз у на нич другого ниє, то най позерать вуключений телевізор. Що поганого в тому, що дитина дивиться цікаві і пізнавальні мультики???

U
Ujko

Якщо чесно-думка цікава, але..... Таке враження ош автор ввечері сидів коло телевізора виключив звук і коментував мультик. Озвучку робити не так просто.. Треба було мінімум 2-3 голоси.Машу мусай було все ж дівочку взяти озвучувати.... Ну і найбільше чого не вистачало це емоцій і інтонації в голосі героїв.Якщо чесно то дійсно скоріше антиреклама...Ліпше переробіть і виставте так як має бути-Ви талановиті і у вас вийде-100% Ну і постарайтесь сякі ляпи більше не випускати-до всього треба підходити професійно.Ітак рівних вам в Закарпатті немає.Так що тримайте марку

Р
Руснаку

Таку херню не варта взагалі робити. А вадь щось цікаве, а вадь нич. "Наша файта" ж зробила мультик. Хоча я не їх прихильник, але робота серьозна. Молодці.

Р
Руснак

Ты пустяна Ольо, позирай за пыском, што із нього пущаш! Бо за такі слова, за закарпатцю, бодеш пурвана на ряндочки! До 17:20 і всіх майдауну, горчки на голову і за перевал! Кажете ош руський мультик! Та хутів бым побзирати ваш уже! Вы на штось спусубні?

О
Ольга

Озвучка ніяка. А то що руський мультик, то взагалі...немає меж закарпатському дебілізму. толеранти фігові...

В
ввв

повна лажа:(

ЦЗ
цитата з фейсбуку

"...Мені досі цікаво, як ці всі громадяни реагуватимуть, коли якась "Маша і мєдвєдь" поїде в наступній серії відпочивати до Криму, або "Фіксікі" почнуть ремонтувати медобладнання в "госпіталі ДНР". Мабуть теж буде обурена істерика з криком "як вони могли?". А тим часом саме зі схвалення таких йолопів український дитячий ефір забитий російським продуктом." (с) Ярослав Вішталюк

Р
Руснак

Які туй всі критики офігенні!? Ану зробіть вы хуть еден ролик,та взнаєте про себе дуже много нового! Прикольно і голос нормальный.АВТОР МОЛОДЕЦ!!!Менше бы щи українізму,а булше нашої бисіды!

К
Критика

Перестаралися хлопці-перекладачі.Вийшла фігня повна і точно вже "від душі" тут нема з чого сміятися.

П
Правда

Автор перевода дебил...

Б
бля

бред капец, надо позвонить и сказать что он дибил

1
123

Ужасний перевод!!! Тамада не твоє се нетвоє!!!

Р
Редакція

У нас в цю зміну якісь молоді і неадекватні модератори працюють. Велике прохання до читачів: віднестися з розумінням. Коментарі, які їм не сподобались, будуть видаляти,

Д
Дюрьо

З діточої казки майдан робите. Голос не дуже, сюжет норм.

СК
Степан Крук

Та пак указувуть дітям кіно про збыточну Машу, а пак діти ся збыткують у школі з учительув! Тота Маря лем робит проблемы!

Р
Робот

ужас нах

І
Іштван

Се кось файну дав антирекламу тамадови! Із таким голосом точно го нико не закличе на свальбу.

Д
Данко

не ганбите наше казання!

М
Мыкола

Так то ж москальский мультфильм!Негоже его зажиточной Украине зыркать!

М
Медведь

Что за бред???????

В
Вариський

сись монтаж видав на калькуляторі вчинений

Читайте також