Віктор Пащенко: політична гра довколо округу № 71 це "тролинг"

21
9

Такі переконання Мукачево.net висловив політолог.

Пан Пащенко новини стосовно скандального округу вважає нічим іншим, як продовженням політичної гри: «Продовжується стара політична гра. Після перемоги Павла Балоги, коли почалися суди, стало зрозуміло, що на цю систему йде тиск. Очевидно, що без певних домовленостей нагорі, суд би не залишив Павла Балогу депутатом. Потім він опиняється у списках фракції Регіонів, але на другий день пише заяву про вихід.

Зараз триває чергова парламентська криза, у парламенті розподіл сил хиткий. Немає більшості, яка була б переконлива. Ця криза провокує боротьбу за кожний штик, який стає дуже цінним. Напевно, таким чином влада вважає, що Павла Балогу  і його братів можна зробити більш поступливими».

Однак будь-який результат нинішніх дій політолог не прогнозує. «Щодо практичного наслідку цих подій, то я не вірю й не уявляю, як заднім числом приїде перевірка та буде перераховувати голоси. Такого прецеденту ще не було і це стане світовим скандалом на кшталт Мукачево-2004.  Але, паралельно з цим, Верховну Раду блокують і вимагають введення сенсорної кнопки.

У відповідь «регіонали» вимагають прокурорської перевірки, аби довести нецільове використання коштів Яценюком на розробку системи «Рада-3». Це своєрідний «тролінг»,  робиться усе для того, аби відволікти людей, аби Павло Балога займався не реальними справами, які б загрожували планам влади, а самовиправданням та самозахистом» - зазначив пан Пащенко.

Коментарі

М
микола

Дженику в мери!!!, Кащука на вулканізацію - заслуженим юристом, Анишинця на бортіровку, Єрфана залишити, він угробить мастерню (Ліпше най нич не робить у місьраді) . А Рівіса вмісто компресора (світло дорогое),най дує! Булей наш мер. цитата

НЖ
Ніколетта Жалива

Ні Хуст , ні Хустський район, за вийнятком Кащука-Губаля за ним не пожалкує! Будьте певні!

Ч
читач

А чому Пащенко ніколи не прокоментує свою писанину, написав гроші дістав та забув про що минулого разу писав.

Г
галина

Пащенку давно уже на вухо закарпатська Бабочка-Балога напала... Таке враження, що він повторює слова обіженої дружини Павлика, яку з собою до Києва не взяв чоловік.

МС
Микола Староста (Жалива)

Олексій, у "політологів" типа Пащенко там де їм не треба у них політична сліпота ))) Бачать тільки те, що їм сказали бачити.

О
Олексій

ДЛЯ ПАЩЕНКА: З офіційного сайту Верховної Ради України! Балога Павло Іванович ОБРАНИЙ ПО: Виборчому округу №71 РЕГІОН: Закарпатська область ДАТА НАБУТТЯ ДЕПУТАТСЬКИХ ПОВНОВАЖЕНЬ: 12 грудня 2012р. Член депутатської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ у Верховній Раді України сьомого скликання Член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики Дата народження: 27 травня 1977р. Відомості на момент обрання: освіта вища, голова правління, ТОВ "Барва", член політичної партії Єдиний Центр, проживає в місті Мукачеве Закарпатської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Єдиний Центр.

МС
Микола Староста (Жалива)

Пащенко продовжує убаюковати та ублажати панів Балог. Типа ПР нічого не зробить. рекомендую почитати на цю тему коментар Валерія Лунчека на "Новини Закарпаття".... там думка не зовсім така.

СС
Степан Степанович

Пане Пащенко, що ви дурниці мелете?! Якими це "справами які б загрожували планам влади" займається Павло Балога? Він же у фракції Партії регіонів. У Вас що , Інтернет відключили? Зайдіть на сайт ВР, там все чорним по білому. А ви людей дурниками вважаєте розповідаючи казки про заяви на вихід з фракції. Нічим Ваш Павло не займається і нікому не загрожує. Трясеться десь у схованці за свій мандат. О це і є правда, пане "політолог"

О
Олексій

О і тут Пащенко, ти мій коханий Пащенятко Ну і що ви тут толком сказали? Та нічого зробили Балогу нещасно ображеного, так? БАЛОГА - переміг не справедливо і це зрозуміло. Він погодився робити все щоб тільки отримати мандати. Балога - перед виборами клявся ніколи не піти в регіони. Він до цих пір там. Раджу Вам зайти на сайт Верховної Ради України. Там все написано. Балога - на засідання не ходить. Із 6-ти засідань був на двох.

Читайте також