«Всі з цього ржуть!»: Закарпатець, лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», прокоментував похід Вакарчука у Раду (ВІДЕО)

11
17

Також Сергій Танчинець розповів, чи збирається він в політику.

Сергій Танчинець у програмі "Світське життя" розповів, що кажуть за лаштунками музиканти про похід у політику рок-зірки Святослава Вакарчука.

— Безперечно, всі з цього, вибачте, ржуть! Але ж всі розуміють, що святе місце порожнім не буває, — додав лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ».

Попри те, що продюсер «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» йде до парламенту у списках «Команди Зе», Сергій ствердно відповів, що у політику не збирається.

— Я зараз офіційно зарікаюся: у найближчі три каденції Верховної Ради мене там не буде! Потім, коли я стану старшим за Святослава Івановича, я, можливо, про це подумаю. А зараз – у нас попереду уся Україна, пів Європи і пів світу, — каже Сергій Танчинець.


Коментарі

С
Сергій

Добрий вечір.Хлопці,якщо ми хочемо,щоб наші діти хочаб почали жити будуючи свою незалежну,вільну країну....то не обсірати маєм один одного...а пишатись,гордитись,любить,поважати....

В
Василь

12:23 шо тота собака гавкає ,може жерти хоче?

М
Мукачево

Земляки, добрий динь. Читаю коменти на Мукачево.нет уже давно. Само пiзнiше пiсля тритього комента начинаеме еден другого обзивати и лаятися. Убогое закарпаття стало. Кiть ни маете штось толковое писати, iдiть робити. Хлопцi чимось занимавуться, уже лiпше, чим дурь курити.

ДВ
до Василя

Ти , пісранцю вушливий , научися спілкуватися з людьми, а пак пиши , гюно неошколованоє. /вижу, ож косиш пуд руснака, завто ти так пишу/

В
Василь

Сопляку10:56,таких фаворитів, що відкривають писок під фанеру щомісяця можна набирати по мішку.Через пів року їх ніхто вже не згадає.А Вакарчук 25 років стадіони збирає.

VP
Vox populi

Основна маса коментаторів - невігласи та тугоухі словоблуди . Без обмежень - явний фаворит українського шоу-бізу, і для цього їм знадобилось менше часу , як колись каррртавому майбутньому депутату-прогульщику. Моя порада: менше слухайте "пісні" Поплавського,Скрипки, Вінника. Не псуйте свій слух та смак.

В
Василь

Якийсь непотріб ,якого через пару місяців ніхто і не згадає.

Р
Рома

А що це за клоун? Хто воно такн?

ПД
Правдоруб до "алекс"

Це Є дворова сявка, яку на "ноги" поставив Балаганов. він спонсорував просування на сцену цього "цікавого дурня" який загордився та вирішив, що він має право відкривати свого рота (відповідно за вказівкою Бальоги) в бік інших співаків України, чия творчість розпочалася тоді коли ця нікчема ще в pиZZdi було...

А
алекс

вакарчука знаю, а это что за буй? каждая сявка мнит себя бугром

В
Василь

Цікавий ти дурень

Ц
Цікавий

Цікаво, а може створити партію бомжів і штовхати їх в президенти, раду? Вони теж бачили життя. У співця ротом каррчука вокал ніякий, за добрі часи з таким вокалом люди співали лише у пивбарах. Невже наступили часи, коли справжні люди не мають ціни і їх ніхто не вибирає?

М
Мойша

А майже Серйожа всьо-таки мало обмежений.

Ш
Шоумен

вакарчук краще би дійсно співав, бо коли рот відкриває, як політик, то так як би вср*вся. тобто кличко 2. ( так кажуть за дiвку: нi пiсi, нi сiсi, нi кожi, нi рожi). такий вакарчук у полiтицi. уже був один раз у верховнiй радi, i що ? утiк звiдти. утече i вдруге.

П
Правдоруб

Дуже рано дітваку ти свою пуцу вказуєш, тобі до Вакарчука ще доhуя чого, не те що зробити, ти hуй стільки сцен побачиш. Ти як тот москаль Лоза шо заспівав єдну пісню "Мой плот" а начав Бітлів обсирати...

ИЗ
Иванко заздрить

Красава!

И
Иванко

Зарано вiн хвiст пiднях... ще нич не представляе з себе, особливо в порiвняннi!

Читайте також