Вулицю Фединця відкриють

9
0

для руху траспорту

У четвер, 15 лютого, на ранковому засіданні виконавчий комітет Ужгородської міської ради ухвалив рішення про відкриття вулиці Фединця для проїзду автомобільного транспорту.

Відтак підприємці, які займають територію вулиці Фединця, зобов’язані самостійно звільнити її до 19 лютого включно. Згідно з цим рішенням, управлінню майном міста належить прийняти земельну ділянку площею 2200 кв. м, що розташована по вул. Фединця — пров. Баконія. Громадський порядок та збереження майна під час звільнення території від торговельних конструкцій забезпечуватимуть співробітники Ужгородського міськвідділу міліції.

Нагадаємо, цьому рішенню передувала ухвала Господарського суду Закарпатської області від 26.12.2006, який визнав недійсним договір оренди земельної ділянки по вул. Фединця — пров. Баконія, укладений між КП «Ринок» та управлінням майнової політики міста від 14.04.2005, й зобов’язав повернути цю територію управлінню майном міста Ужгородської міської ради.

Як ми вже повідомляли, понад 90 відсотків підприємців, які працювали на території вулиці Фединця — провулка Баконія, за словами в. о. директора КП «Ринок-1» Олександра Черняка, вже внесені до плану-схеми нового ринку, який облаштовується в мікрорайоні «Шахта».

РІО

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також