В’їзд авто до Ужгорода погрожують заблокувати,

3
0

Якщо міська влада не відмовиться від ідеї облаштувати смітник посеред дитячого майданчика

Новий скандал, пов’язаний із дерибаном землі, набирає обертів в Ужгороді. Жителі багатоповерхівки по вул.Челюскінців, 10, що в районі кінокомплексу «Доміон», у вівторок ввечері виявили, що сміттємайданчик біля будинку працівники комунальних служб перенесли на нове місце – майже поряд біля дитмайданчику. Територію тепер уже колишнього сміттємайданчика обгородили стовпцями – за всіма ознаками, там має постати новобудова. Натомість контейнери встановили буквально за 4 метри від дитмайданчика, за 2 – від ігрового майданчика дитсадку, за 4 – від будівлі електротрансформатора.

Письменник Михайло Рошко, один із жителів будинку, розповів кореспонденту, що жителі багатоповерхівок не дозволять облаштувати сміттєконтейнери під своїми вікнами, де граються діти. Більше того – не дозволять побудувати біля будинку черговий кабак. Жителі будинку власноруч перенесли контейнери на колишнє місце розташування. Однак комунальні служби повторно переклали контейнери біля дитмайданчику і… прикували їх до землі ланцюгами. Михайло Рошко говорить, що таке місце розташування контейнерів не тільки суперечить здоровому глузду, а й елементарним санітарним вимогам.

Сьогодні, 29 квітня, жителі провели громадські збори. І почали збирати підписи з вимогою повернути сміттємайданчик на колишнє місце розташування. Якщо міська влада Ужгорода ніяк на це не відреагує, мешканці готові уже найближчим часом вдатися до найрадикальнішого кроку – перекрити в’їзд до Ужгорода автомобілів зі сторони села Минай.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також