Вилучено цигарки, гральні автомати, відео...

12
0

Податкова міліція повідомляє

У Мукачеві на території автовокзалу працівники податкової міліції виявилио картонну коробку з відеопродукцією без контрольних марок України. Її власника встановити не вдалося.

176 CD-дисків орієнтовною вартістю 3,5 тис. грн. передано на відповідальне зберігання.

У Виноградівському районі працівниками податкової міліції під час проведення спільних заходів з військовослужбовцями прикордонної застави виявлено тайник, в якому знаходилось 4,5 тисячі пачок сигарет "Прилуки" вартістю понад 9 тисяч гривень з марками акцизного збору України встановленого зразка. “Товар” був підготовлений до контрабандного переміщення до Угорщини.

В Ужгороді під час огляду приміщення ігрового залу виявлено десять працюючих гральних автоматів "MAXIMA PLUS" без ліцензій на право зайняття підприємницькою діяльністю у сфері грального бізнесу та документів, що засвідчують їх власника або походження.

Гральні апарати вартістю 30 тисяч гривень вилучено та передано на відповідальне зберігання.

У Сваляві податкові міліціонери вилучили 60 тонн брухту чорних та 800 кг кольорових металів орієнтовною вартістю 40 тис. грн. Оскільки дозвільних документів на право здійснення діяльності, пов’язаної з заготівлею та реалізацією металобрухту, не було пред’явлено. До того ж обліку металобрухту “заготовачі” не вели. А на центральному ринку міста у приватного підприємця виявлено в реалізації шість мобільних телефонів іноземного виробництва без сертифікатів відповідності та документів, що засвідчують їх власника або походження сертифікатів відповідності.

Повідомили з УПМ ДПА у Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також