Вирішать проблему плоских дахів

10
1

в Ужгороді

В Ужгороді стартував пілотний проект з ремонту плоских дахів багатоповерхівок. Управління інноваційних впроваджень м. Ужгорода у місті Бейкешчобо (Угорщина) знайшло та провело переговори із місцевим виробником сучасних покрівель. Вони виготовляють дахи європейського зразка за новітніми технологіями із застосуванням скловолокна та поліетилену. Угорці дають 25-річну гарантію на свою покрівлю, — повідомив ЗІКу 3 липня прес-секретар Ужгородської міської ради Олег Подебрій.

Перша багатоповерхівка, за 800 кв. м даху якої візьмуться угорці, — на вул. Можайського, 7. Як стверджує Подебрій, угорці відремонтують дах за власний кошт протягом 2-3 тижнів. Це буде їх показовою роботою, яка засвідчить їхні можливості.

З його слів, у разі позитивного результату, угорська фірма матиме великі шанси вигравати у найближчому майбутньому тендери на ремонт ужгородських плоских дахів.

У місті таких будинків приблизно 500, із них у вкрай поганому стані — більше половини, а ще 30 % потребує часткового поточного ремонту. Ремонт більшості цих покрівель не проводився вже багато років, і мешканці верхніх поверхів «сезонно» потерпають від злив чи снігу.

Коментарі

М
мадяр

Знов кинуть інвесторів на горші!

Читайте також