ЄБРР пропонує свої послуги щодо кредитування реконструкції очисних споруд

22
0

в Ужгороді

ЄБРР пропонує свої послуги щодо кредитування реконструкції очисних споруд  в Ужгороді

 

Європейський банк реконструкції та розвитку пропонує Ужгороду за кошти банку здійснити економічну та фінансову оцінку можливостей поліпшення водопостачання міста  та реконструкції очисних споруд. Про це йшлося на зустрічі представників банку із заступниками ужгородського мера вчора, 15 грудня.

 

Ужгородський міськвиконком вже має розроблений інфраструктурний інвестиційний проект з реконструкції каналізаційних очисних споруд м. Ужгорода вартістю  72,0 млн.грн., одним із результатів якого має стати впровадження нових видів очищення, що в свою чергу поліпшить соціально-екологічну ситуацію в місті. Однак, реконструкція очисних споруд повинна здійснюватись в комплексі з реконструкцією водопровідних мереж , поліпшенню якості води та забезпеченню мешканців міста цілодобовим водопостачанням.

 

Поки що сторони домовилися про підготовку попередньої угоди, яку повинен розробити ЄБРР і дати на розгляд міськвиконкому.

 

Довідка: Ініціатором зустрічі виступив регіональний офіс проекту партнерства Канада-Україна «Регіональне врядування та розвиток» у Закарпатській області, повідомили в Ужгородському прес-клубі.

 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також