З Іршавської амбулаторії вкрали труби

7
0

Знати свого дільничного, бути впевненим у тому, що у разі необхідності він завжди прийде на допомогу, погодьтеся, дуже важливо. Звісно, кожен із нас воліє, аби життєві ситуації не розгорталися так, щоб звертатися до міліції, але, на жаль...

 

Днями до сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Закарпатській області звернулася головний лікар амбулаторії загальної практичної сімейної медицини одного з сіл району, Іршавського району Закарпатської області. А спонукав її до цього такий випадок.
 
- Влітку цього року із мережі, яка підтримує тепло в амбулаторії, хтось викрав металеві труби, - почала лікар. - Я зателефонувала дільничному інспектору Іршавського райвідділу лейтенанту міліції Івану Ільтьові і розповіла про крадіжку. Він тоді повертався додому із нічного чергування. До амбулаторії Іван Ільтьо вже прийшов разом із колегою, також дільничним інспектором, старшим лейтенантом міліції Іваном Гелетеєм. Міліціонери спочатку уважно вислухали мене. Потім ретельно оглянули територію амбулаторії і вирішили опитати мешканців села. Того дня вони відвідали багато дворогосподарств, довідувались про крадіжку труб. Їх робота не була марною: під кінець дня правоохоронці знайшли труби в одного із селян.
 
Правоохоронцями за фактом крадіжки труб було порушено кримінальну справу, яку у подальшому направили до Іршавського райсуду. Крадія засуджено.
 
За словами пані медика, дільничі Іван Ільтьо та Іван Гелетей часто надають їй допомогу при госпіталізації громадян, які хворіють на активний туберкульоз, але ухиляються від лікування. Також за участю наших дільничних я відвідую соціально-неблагополучні сім’ї, у яких є малолітні діти, що потребують медичного догляду. На перший погляд, подібна робота – це вам не розкриття вбивства чи грабежів, однак у спокійному селі навіть вона заслуговує особливої уваги.
 
- Наших дільничих у селі поважають як старші люди, так і молодь, - сказала на завершення жінка. - До них можна звертатись з будь-якого приводу – вони завжди допоможуть. Хотілось би їм висловити подяку і побажати удачі. Адже робота у них важка і не завжди вдячна. Коли поруч такі міліціонери, то фраза «Моя міліція мене береже» стає по-справжньому реальною.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також