З приходом Весни та Краси

9
4

Привітали представники Єдиного Центру закарпатських жінок

     Наближається свято Весни та жіночої Краси – 8 Березня. Не забули про представниць прекрасної половини і активісти партії Єдиний Центр. В Ужгороді з нагоди свята до бібліотеки Ужгородського національного університету завітали депутат Ужгородської міської ради Ярослава Гасинець та ректор УжНУ Микола Вегеш. Вони від імені глави Секретаріату Президента Віктора Балоги та партії Єдиний Центр привітали жіночий колектив зі святом та вручили цінні подарунки. Микола Миколайович пообіцяв бібліотекаркам до 1 вересня і найцінніший подарунок – нове приміщення. Цьому сприяють як обласна влада, так і Єдиний Центр. Директор бібліотеки УжНУ Наталія Гунько від імені колективу щиро подякувала за вітання і подарунки.

Активісти Єдиного Центру також завітали і в інші заклади Закарпаття, аби привітати зі святом 8 Березня їх співробітниць, які щиро зраділи несподіваному сюрпризу та подякували за таку увагу з боку політиків.

Коментарі

МП
Михайло Посміхайло

Тож вітаю братів жіночої статі від братів чоловічої статі з 8 березня.

МП
Михайло Посміхайло

Дивно, що Закон України, який порушує відразу декілька статей чинної Конституції, вже 6 років глумиться над жінками, літніми людьми, а усі роблять вигляд, начебто нічого не трапилося.

МП
Михайло Посміхайло

А ще ж Шевченко попереджав: `А сестри! Сестри! Горе вам, мої голубки молодії: Даруйте гимновим словам - Ні долі в них вам, ні надії!`

МП
Михайло Посміхайло

Про що мова? Яке, до біса, жіноче свято? Дякуйте нардепам - завтра виповнюється рівно 6 років, як Україна може претендувати на потрапляння до Книги рекордів Гіннеса. Адже тільки українські парламентарі спромоглися одним голосуванням змінити стать 54% населення України! Законом про Державний Гимн України усі без винятку громадяни примусово переведені у чоловічу стать. Радійте - всі ми, і чоловіки, і жінки - `браття молодії`! Так що ні про яку доцільність святкувати 8 березня взагалі не йдеться!

Читайте також